Αν ήμουν πλούσιος Αντ1: Θα πέσει πολύ γέλιο

Αν ήμουν πλούσιος Αντ1: Στις 16 Σεπτέμβρη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη.

Αν ήμουν πλούσιος Αντ1: Θα πέσει πολύ γέλιο

Μία σειρά που φιλοδοξεί μέσα από τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που θα μας μεταφέρει να δώσει την απάντηση στο καίριο ερώτημα «φέρνει το χρήμα την ευτυχία;».

Τρεις άνθρωποι της διπλανής πόρτας που κουβαλάνε τα δικά τους βάσανα είναι οι υπερτυχεροί που κέρδισαν την τριπλέτα του λαχείου και μοιράζονται το μυθικό ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο καθένας κουβαλάει τα όνειρα, τις προσδοκίες αλλά και τα άλυτα προβλήματά του και ίσως τώρα να καταφέρει να βρει τη λύση τους ή μήπως όχι;

Οι νικητές μπαίνουν στο στόχαστρο ενός διάσημου οικονομικού αναλυτή ο οποίος για να… ξελασπώσει από τα χρέη του βάζει ως σκοπό της ζωής του να τους αρπάξει τα λεφτά. Καθώς για εκείνον ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δε θα διστάσει να επιστρατεύσει την πονηριά του, μία φιλία από το παρελθόν ακόμα και τον γοητευτικό γιο του για να τα καταφέρει.

Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν ο Νίκος Παπαδόπουλος και η Μαντώ Αρβανίτη και τους ρόλους υποδύονται οι: Αλ. Μπουρδούμης, Κ. Γερονικολού, Σ. Καλυβάτσης, Μπ. Μάλφα, Κ. Ρουγγέρη, Φ. Τσακίρη, Κ. Αποστολάκης, X. Τζωρτζάκης, Γ. Ποιμενίδης, Α. Μενενάκου, Κ. Στικούδη, Τζ. Κόρνου, Ν. Σκιαδαρέση, Μ. Σπετσιέρη, Α. Αντωνόπουλος, Γ. Τσαγκαράκη, Β. Πέτσας, Δ. Κολιοδήμος, Χρ. Μπαρμπαγιάννης, J. Kaluta, Σπ. Ντούγιας.

ΣΩΤΗΡΗΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Ο Σωτήρης Μπούμπλης (Σωτήρης Καλυβάτσης) είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης που δε χάνει ποτέ την αισιοδοξία του. Έχει μία γυναίκα που λατρεύει, δύο παιδιά, μία πεθερά που τον μισεί και αρκετά συσσωρευμένα χρέη. Όταν του κάθεται ο πρώτος αριθμός του λαχείου η πρώτη του σκέψη είναι να αγοράσει την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα που είναι το πάθος του, αυτή του η «τρέλα» όμως μπορεί να τον φέρει για πρώτη φορά σε ρήξη με τη γυναίκα  του Χριστίνα (Φωτεινή Τσακίρη).

Εκείνη που τόσα χρόνια ήταν η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του. Μία στοργική μητέρα, φυσιοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, που από την καλή της καρδιά προσφέρει τις υπηρεσίες της τζάμπα στους γείτονες που δεν έχουν τα χρήματα να την πληρώσουν. Προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στον άντρα της και στη μητέρα της Βενετία (Κάρμεν Ρουγγέρη), που πάντα ονειρευόταν μια καλύτερη τύχη για την κόρη της και καταριέται συνεχώς το γαμπρό της. Την οικογένεια συμπληρώνουν τα παιδιά Θεοχάρης (Άρης Αντωνόπουλος) και Μυρτώ (Νίκη Σκιαδαρέση). Ο γιος δίνει για δεύτερη φορά πανελλήνιες και ονειρεύεται να γίνει life coach, ενώ η κόρη θέλει να μπει στη Γυμναστική Ακαδημία και έχει πάθος για το ποδόσφαιρο. Αν ήμουν πλούσιος Αντ1

ΔΑΦΝΗ & ΣΤΡΑΤΗΣ – Η ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Η Δάφνη (Κατερίνα Γερονικολού) είναι μία φτωχή πλην τίμια ανύπανδρη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το μονάκριβο γιο της Φοίβο (Σπάρος Ντούγιας). Νιώθει πως η τύχη της την έχει ξεχάσει και πως η γκαντεμιά της δεν έχει όρια, και όχι άδικα.

Το λαχείο της κερδίζει όμως εκείνη δεν το μαθαίνει ποτέ αφού ο καλόκαρδος αλλά κλέφτης Στρατής (Χάρης Τζωρτζάκης) [της το έχει ήδη κλέψει πριν από την κλήρωση! Μόλις εκείνος μαθαίνει πως κρατάει στα χέρια του τον τυχερό λαχνό είναι έτοιμος να ζήσει τη Μεγάλη ζωή με την ματαιόδοξη κοπέλα του Κική (Άννα Μενενάκου) όμως ο έρωτας έχει άλλα σχέδια για εκείνον αφού γνωρίζει τη Δάφνη, την ερωτεύεται και γεμίζει τύψεις για τις πράξεις του!

Μπορεί ο Στρατής να k καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φοίβου θα καταφέρει όμως να κάνει το ίδιο και με τον ..πανέξυπνο συγκάτοικο της Δάφνης, τον Πέτρο (Γιάννης Ποψενίδης), Ποια θα είναι η αντίδραση της Κικής όταν καταλάβει ότι κινδυνεύει να χάσει τον Στρατή και ειδικά τώρα που είναι πλούσιος; Ποιο ρόλο θα παίξει στην ιστορία ο επενδυτής που εμφανίζεται ξαφνικά; Αν ήμουν πλούσιος Αντ1

ΣΜΑΡΑΓΔΑ Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ

Η Σμαράγδα Παπαθανάση (Τζένη Κόρνου) με τον αδερφό της Νικόλα (Δημήτρης Κολιοδήμος) με την κακιά μητριά τους Μάνικα (Μττέσυ Μάλφα) και την εξίσου ξινή κόρη της Ξένια (Μελίνα Σπετσιέρη).

Όταν κερδίζει το λαχείο αναγνωρίζει τη μεγάλη ευκαιρία να γλιτώσουν για πάντα από τη φιλάρεσκη και ψυχρή μητριά τους όμως καθώς είναι ανήλικη δεν μπορεί να εισπράξει η ίδια τα χρήματα. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο επενδυτής Βρανάς και ο γιος του Μάνος (Βίκτωρας Πέτσας) τον οποίο θα βάλει να σαγηνεύσει τη Σμαράγδα. Αν ήμουν πλούσιος Αντ1

ΒΡΑΝΑΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Ο Βρανάς (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) θεωρείται ένας ευυπόληπτος οικονομολόγος και επενδυτής ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του κι ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Στην πραγματικότητα όμως είναι ένας μεγάλος απατεώνας που αρπάζει τις οικονομίες των εύπιστων πελατών του.

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλά χρέη και θα καταστρώσει ένα σχέδιο παραπλάνησης για τον κάθε νικητή προκειμένου να του αποσπάσει τα χρήματα του λαχείου. Έχει ως βοηθό του τη σέξι αλλά χαζούλα Φρόσω (Κατερίνα Στικούδη) και χρησιμοποιεί στα σχέδιά του τον γιο του Μάνο την ύπαρξη του οποίου αγνοούσε έως πρόσφατα.

ant1Αν ήμουν πλούσιοςΑν ήμουν πλούσιος αντ1