Alpha – Νέες Σειρές για τη Σεζόν 2024 – 2025

Alpha – Ο ALPHA εισάγει τη νέα σεζόν πλήθος νέων σειρών και την επιστροφή μιας παλιάς αγαπημένης σειράς. Οι θεατές ανυπομονούν για την καθημερινή δραματική σειρά εποχής «Άγιος Έρωτας», τον «Τιμωρό» με τον Δημήτρη Λάλο στο ρόλο του κεντρικού ήρωα, και τη νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου «Διάφανη Αγάπη».

Alpha – Νέες Σειρές για τη Σεζόν 2024 – 2025

Επίσης, ξεχωρίζει η μίνι κοινωνική σειρά «Να με λες μαμά» με τη Μαρία Κίτσου και η κωμική σειρά των Ρέππα – Παπαθανασίου «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Στον ALPHA επιστρέφει και ο β’ κύκλος της σειράς «Ο Γιατρός» με νέες συναρπαστικές ιστορίες. Για το δεύτερο μισό της σεζόν, μετά τον Ιανουάριο του 2025, ο ALPHA έχει προγραμματίσει τρεις νέες σειρές. Η πρώτη είναι η «Το σπίτι δίπλα στο Ποτάμι», η τηλεοπτική μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος της Λένας Μαντά.

Η σειρά θα επικεντρώνεται στην οικογένεια της Θοδώρας που ζει στον Όλυμπο δίπλα από ένα ποτάμι, και ακολουθεί τις πέντε κόρες της και τα παιδιά τους, που υποσχέθηκαν να μην χωρίσουν ποτέ αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τηρήσουν την υπόσχεση τους. Η δεύτερη σειρά είναι το «Πόρτο Λεόνε: Στον δρόμο με τα κόκκινα φανάρια». Η δράση της διαδραματίζεται στα μέσα του 20ου αιώνα, στον Πειραιά, και επικεντρώνεται στο Πόρτο Λεόνε, με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Μπισμπίκη, Αντώνη Καρυστινό, Κλέλια Ρένεση, Αλέκο Συσσοβίτη και Μαρίνα Ασλάνογλου.

Τέλος, η σειρά «Δικαιοσύνη» θα κλείσει την ατζέντα του ALPHA, βασισμένη στην ξένη σειρά «Above Suspicion».

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Alpha epeisodiaalpha tvAlpha νέες σειρέςμυθοπλασίαΜυθοπλασία 2024 -2025Μυθοπλασία alpha tvΜυθοπλασία αγιος έρωταςΜυθοπλασία διάφανη αγάπηΜυθοπλασία η κατάρα της Τζέλας ΔελαφράγκαΜυθοπλασία ο τιμωρός