ALPHA ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Βλάση γύρνα στην Φαίη

ALPHA ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ – Την ώρα που μια πληγωμένη Φαίη πέφτει στην αγκαλιά του Δαμιανού, ένα ψέμα του Θοδωρή κάνει τη Μαρίνα να αλλάξει στάση απέναντι στον Βλαση, ωθώνταε τον να επιστρέφει… στην πρώην του!

ALPHA ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: Βλάση γύρνα στην Φαίη

ΗΡενάτα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Μάρκο, χωρίς ωστόσο να δέχεται τη θέση που της πρότεινε στη Biosofo, ενώ ο ©οδωρής βρίσκει το… καυτό δημοσίευμα για τη Μαρίνα και στέλνει στον Μίμη να πει στον Βλάση να έχει το νου του.

Αυτός προσπαθεί να τον πετύχει μόνο του για να τον προειδοποιήσει, όμως, κάποιος μπαίνει διαρκώς στη μέση και τους διακόπτει.

Η Βάνα στο μεταξύ αρνείται να γυρίσει στην έπαυλη, ενώ ο Δαμιανός βλέπει ότι η Ζωγραφιά συνεχίζει να του κρατά μούτρα, όμως, δεν καταλαβαίνει γιατί…

Όσο για τη Σύλβια, η οποία νιώθει… δυσβάστακτη την έλλειψη της Βάνας στο σπίτι, τα βάζει και με αυτόν και με τη Φαίη και αποφασίζει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια προκειμένου να την πείσει να γυρίσει πίσω.

Ο Αχιλλέας από την πλευρά του επιμένει να μάθει την απόφαση της Ρενάτας για την εταιρία, αλλά εκείνη για κάποιο λόγο προτιμάει να την ανακοινώσει πρώτα στον Μάρκο.

Η Μαρίνα στο μεταξύ βλέπει το προσβλητικό δημοσίευμα που την αφορά και νιώθει απαίσια, οπότε ο Βλάσης αναλαμβάνει να της φτιάξει το κέφι, με τον πιο στοργικό τρόπο.

Για την αρχική σελίδα «Έλα στη θέση μου» πατήστε ΕΔΩ

Alphaalpha Έλα στη θέση μουela sti thesi moy