Άγριες Μέλισσες Βιολέτα: Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την Βιολέτα

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα: Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες, για την αλλαγή στην εμφάνισή της, αλλά και για την ανατροπή στον χαρακτήρα της. Η ίδια, μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real, ανέφερε πως εκείνη αποφάσισε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά για τη σειρά, καθώς ο τρίτος κύκλος θα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την ηρωίδα.

Άγριες Μέλισσες Βιολέτα: Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την Βιολέτα

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Θεοφανία Παπαθωμά συζήτησε με τους σεναριογράφους της σειράς. Στόχος της ήταν να τους προτείνει μία αλλαγή στα μαλλιά της. Όπως δήλωσε και η ίδια στην εφημερίδα Real: “Όταν ένας άνθρωπος περνά πολλές δυσκολίες, καμιά φορά αλλάζει εντελώς, αφυπνίζεται, παίρνει τη ζωή του αλλιώς. Οι μεγάλες δυσκολίες είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη”.

Η Βιολέτα – Θεοφανία Παπαθωμά στις Άγριες Μέλισσες
Είναι γεγονός πως η Βιολέτα θα είναι πολύ διαφορετική. Η απώλεια του Μιλτιάδη, η νέα πολιτική κατάσταση, αλλά και η απόσταση από τον μικρό της Ευτύχη, ο οποίος θα ζει στην Κόρινθο, θα την κάνουν πολύ σκληρή. Το χαμόγελό της έχει σβηστεί, μετά την κηδεία του αγαπημένου της. Πόνος και μίσος κυριεύουν την ηρωίδα, η οποία έρχεται έτοιμη να παλέψει, για να σώσει όσα της απέμειναν.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε για την Βιολέτα και για τις Άγριες Μέλισσες, τονίζοντας πως θα έχει ενδιαφέρουσα τροπή ο ρόλος της. Επισήμανε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Εγώ έσπειρα τα ζιζάνια. Τώρα είμαι έτοιμη να θερίσω”

Μένει να δούμε σε τι σκοτεινά μονοπάτια θα μπλέξει η πρωταγωνίστρια και πόσο θα επηρεαστεί η ζωή της στο Διαφάνι. Ειδικά, μετά την εξορία του αγαπημένου της Λάμπρου, αλλά και του Προκόπη…

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΒιολέταΒιολέτα