Άγριες Μέλισσες β’ κύκλος: Ο άντρας που καταστρέφει την Δρόσω

Άγριες Μέλισσες β’ κύκλος: Ακόμη ένα lovestory θα ζήσει η Δρόσω στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες» που θα αρχίσουν να προβάλλονται στα τέλη Σεπτέμβρη. Όπως λέει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ, η κοπέλα θα ερωτευτεί έναν άντρα, που όμως κάθε άλλο παρά έναν αθώο έρωτα θα ζήσει μαζί του, αφού αυτός θα την παρασύρει σε σκοτεινά μονοπάτια και στην αμαρτία και στην… καταστροφή. Σούπερ αποκλειστικό.

Άγριες Μέλισσες β’ κύκλος: Ο άντρας που καταστρέφει την Δρόσω

Το ένα λάθος μετά το άλλο κάνει η Δρόσω -από την αρχή της σειράς- που λόγω της απερισκεψίας, της ζήλιας και το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταστρέψει η ίδια τη ζωή της. Η αρχή του κακού έγινε με το γεγονός ότι ερωτεύτηκε τον άντρα της αδελφής της. Στην προσπάθειά της να τον ξεχάσει προέβη σε «ανήθικες» κινήσεις δίνοντας θάρρος σε άλλους άντρες, όπως στον τραγουδιστή από το μπουλούκι, αλλά και στον Κωνσταντή. Δεν κατάφερε, όμως, να ξεπεράσει τον Νικηφόρο και σε μια στιγμή αδυναμίας εκείνου, οι δυο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα από τον οποίο προέκυψε ένα παιδί!

Η Δρόσω ήταν πια καμένη από χέρι καθώς όταν η Ασημίνα έμαθε την αλήθεια έκοψε κάθε επαφή μαζί της, ενώ της πήρε και το παιδί αμέσως μόλις γέννησε να το μεγαλώσει σαν δικό της. Και μέσα σε όλα αυτά, η Ελένη συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου και καταδικάζεται σε ισόβια κάθειρξη. Η Δρόσω μένει τελείως μόνη και αβοήθητη. Ετσι αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα, να βρει την τύχη της μακριά από τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος.

Θα είναι άλλωστε κι αυτό ένα ακόμη βήμα να προσπαθήσει να ξεχάσει το μωρό που γέννησε και το οποίο η Ασημίνα δεν της επιτρέπει να πλησιάσει, παρόλο που πολλές φορές θα βρεθούν στο ίδιο μέρος. «Μπορώ να το κρατήσω στην αγκαλιά μου;», θα ρωτήσει η Δρόσω την Ασημίνα και εκείνη θα της απαντήσει: «Μην το κάνεις πιο δύσκολο απ’ όσο είναι, σε παρακαλώ», και η Δρόσω της ζητάει συγγνώμη που «παρασύρθηκε» από το συναίσθημα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ Β ΚΥΚΛΟΣΒ' Κύκλος