Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Το μέλλον της Σοφούλας στην σειρά

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Μία από τις πρωταγωνίστριες που μας απασχόλησαν αρκετά. Μία ηρωίδα που έδωσε την χαριστική βολή στον άνθρωπο που βασάνισε τόσες αθώες ψυχές. Ο τρίτος κύκλος έρχεται στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει μία Σοφούλα διαφορετική. Άλλωστε, η ίδια είχε αλλάξει ήδη αρκετά, μετά τα τελευταία γεγονότα με τον Μάνο Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Το μέλλον της Σοφούλας στην σειρά

Τα βασανιστήρια που πέρασε στα χέρια του, την έκαναν να συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα που θεωρούσε δεδομένα. Πλέον, δένεται περισσότερο με τους γονείς της, ενώ απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον Άγγελο στο πλευρό της. Το παν για εκείνη είναι η ψυχική της ηρεμία.

Τί θα δούμε στον τρίτο κύκλο;

Ο Άγγελος και η Σοφούλα, μετά τον γάμο τους, ζουν οι δυο τους ευτυχισμένοι στο σπιτικό τους. Ωστόσο, τα προβλήματα δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν, τόσο στους ίδιους, όσο και σε όλο το Διαφάνι. Πράγματι, η χουντική κυβέρνηση φέρνει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, ενώ η εμφάνιση του Ακύλα Μεγαρίτη διχάζει τα πλήθη.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoiles για τη σειρά, ο Άγγελος και ο Προύσαλης θα διχαστούν πάρα πολύ. Από τη μία πλευρά θα πρέπει να υπακούν τους νέους νόμους, από την άλλη, όμως, θα βασανίζονται βλέποντας τους συγκατοίκους τους να υποφέρουν. Αυτή η αναστάτωση θα δημιουργήσει πανικό στον Άγγελο, ειδικά από τη στιγμή που ο φίλος του ο Μπάμπης θα φύγει εξόριστος στη Λέρο.

Έτσι, είναι λογικό τα προβλήματα αυτά να επηρεάσουν τη σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Θα καταφέρει το ζευγάρι να παραμείνει αχώριστο ως το τέλος, ή οι εντάσεις αυτές θα φέρουν την οριστική ρήξη; Το μόνο σίγουρο είναι πως πάντοτε η αγάπη υπερτερεί.

Η Σοφούλα και ο Άγγελος θα είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια στις Άγριες Μέλισσες, μέχρι ο τρίτος κύκλος να φέρει τις πιο δυνατές του ανατροπές!

tritos kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΣοφουλαΆγριες Μέλισσες Τρίτος Κύκλος