Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος εξιστορεί το παρελθόν

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Μεγάλες εκπλήξεις εκπλήξεις επιφυλάσσει το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου. Ποιος να περίμενε πως όλα όσα βλέπουμε έως τώρα στις Άγριες Μέλισσες, αποτελούν μία μεγάλη εξιστόρηση που κάνει ο μικρός Σέργιος; Μόνο που στο τέλος των επεισοδίων δε θα είναι πια μικρός, αλλά μεγάλος. Ο Σέργιος μεγαλώνει και επισκέπτεται το Διαφάνι, μετά από χρόνια.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Ο μικρός Σέργιος εξιστορεί το παρελθόν

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, τίποτα δε θα έχει μείνει ίδιο. Πολλά χρόνια αργότερα, ο Σέργιος θα επιστρέψει στο Διαφάνι με την σύντροφό του και θα της μιλήσει για όλα όσα γνωρίζει. Δηλαδή για όλα αυτά που έχουμε δει έως τώρα. Μία δυνατή και συγκινητική στιγμή, έρχεται στις Άγριες Μέλισσες.

Ο μικρός Σέργιος αναπολεί όσα έζησε στο παρελθόν, αλλά και όσα δεν έζησε, αλλά γνώρισε στις Άγριες Μέλισσες. Οι μητέρες του, οι θείου του, ο πατέρας του, οι παππούδες του, όλοι του είχαν διηγηθεί από κάτι, τα οποία ένωσαν τα κομμάτια του παζλ. Ώριμος πλέον και έτοιμος για το μεγάλο του βήμα, φέρνει τη σύντροφό του στο Διαφάνι.

Οι δυο τους κάθονται στην αυλή του σπιτιού των αδελφών Σταμίρη και η ιστορία ξεκινάει. Μία ιστορία γεμάτη λάθη, πάθη, έρωτες, μυστικά, φόνους. Όλα αυτά, σε ένα μικρό χωριό της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, αφού της διηγηθεί τα πάντα, στο τέλος θα την καλέσει να μπουν στο σπίτι για να της γνωρίζει όσους έχουν απομείνει στη ζωή.

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε αρκετούς θανάτους και στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ο μικρός Σέργιος θα φέρει ξανά το παρελθόν, από τις Άγριες Μέλισσες, στην επιφάνεια, ως μια γλυκιά ιστορία που μας κράτησε συντροφιά -και θα μας κρατήσει για αρκετά επεισόδια ακόμη.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΣέργιοςΆγριες Μέλισσες Τρίτος Κύκλος