Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο του Νικηφόρου και η επιμέλεια

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την στάση της Δρόσως, ο Νικηφόρος ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Η αιτία βρίσκεται στην επιστροφή τους στο Διαφάνι, για την οποία επέμεινε η Ασημίνα, με την επιθυμία να βρει μία συμβιβαστική λύση για το παιδί.

Άγριες Μέλισσες: Το διαζύγιο του Νικηφόρου και η επιμέλεια

Αγνοώντας την επιθυμία του συζύγου της να παραμείνουν στο Παρίσι, η Ασημίνα υπογράφει μόνη της το τέλος στη σχέση της με τον Νικηφόρο. Ενώ το ζευγάρι φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο για να σωθεί ο γάμος τους, όλα ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Τί θα δούμε στη συνέχεια των Άγριων Μελισσών και ποια θα είναι η τύχη του μικρού Σέργιου;

Ο Νικηφόρος έξαλλος, όχι μόνο ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, αλλά το προχωράει, ζητώντας από τον δικηγόρο του να επέμβει. Είναι τόσο σίγουρος πως το τέλος έφτασε για τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να προχωράει σε παράτολμες ενέργειες. Ανακοινώνει στην οικογένειά του πως θα χωρίσει την Ασημίνα και πως ο μικρός Σέργιος θα μείνει μαζί του.

Αυτό σημαίνει πως η Ασημίνα θα πρέπει να μαζέψει τα πράγματά της και να αποχωρήσει, ηττημένη. Μετά από όλα όσα πέρασε στο πλευρό του Νικηφόρου, εκείνος υπογράφει την καταδίκη της, χρησιμοποιώντας το παιδί.

Σε πανικό η Ασημίνα, καταφεύγει στο πλευρό της Ελένης, με την Δρόσω να δίνει τη χαριστική βολή. Ζητάει από την αδερφή της να συμμαχήσουν για να το διεκδικήσουν στο δικαστήριο. Έτσι, οι αδελφές Σταμίρη ενώνονται για χάρη του μικρού και εναντιώνονται στους Σεβαστούς.

Στο μεταξύ, ο μικρός Σέργιος μαθαίνει πως ο πατέρας του, ο Νικηφόρος, ζήτησε διαζύγιο από την μητέρα του, την Ασημίνα, με αποτέλεσμα να καταρρέει, στις Άγριες Μέλισσες. Η αντίδρασή του είναι έντονη, με τον Δούκα να επεμβαίνει, προκειμένου να προστατεύσει το παιδί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ant1Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΔρόσωΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΛάμπροςΆγριες Μέλισσες ΛενιώΆγριες Μέλισσες ΝικηφόροςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΟΛΑ ΤΑ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΙΛΟΣΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣΔανάη ΜιχαλάκηΈλλη ΤρίγγουΜαρία Κίτσου