Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

Άγριες Μέλισσες: Κι ενώ οι τηλεθεατές είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, το Διαφάνι θα μαυροφορεθεί, πάνω από ένα χαρούμενο γεγονός. Κι όμως, εκτός από τις κηδείες, στο τελευταίο επεισόδιο, θα δούμε κι έναν γάμο στις Άγριες Μέλισσες. Έναν γάμο που θα πάει κόντρα στην θλίψη που θα επικρατήσει στο χωριό της Θεσσαλίας.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές μας αποχαιρετούν οριστικά από τη σειρά. Ο Μιλτιάδης, αλλά και η Ανέτ, θα πουν το δικό τους αντίο, βυθίζοντας το Διαφάνι σε βαρύ πένθος. Όλα αυτά, τη στιγμή που στο καφενείο ετοιμάζονται γλέντια και χοροί. Τί θα δούμε στο τέλος;

Πράγματι, το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Στα επόμενα επεισόδια, ο Άγγελος και η Σοφούλα θα περάσουν βέρες, με το ζευγάρι να ενώνεται με τα δεσμά του γάμου. Άλλος ένας γάμος, στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς.

Έτσι, οι τηλεθεατές δε θα μείνουν παραπονεμένοι. Οι Άγριες Μέλισσες, εκτός από θανάτους, χαρίζουν απλόχερα και στιγμές χαράς στο κοινό. Ο Άγγελος και η Σοφούλα θα πάνε κόντρα σε όλους όσους χλεύαζαν την κόρη του Τόλια και της Παγώνας για τις επιλογές της.

Έτσι, το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες θα προσφέρει, εκτός από πόνο και χαρά. Το βαρύ πένθος θα σκεπάσει το χωριό, με την απώλεια δύο πολύ σημαντικών προσώπων. Το καφενείο θα κλείσει, με την ιδιοκτήτρια να σπαράζει. Η χαρά του νιόπαντρου ζευγαριού δε θα κρατήσει για πολύ.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΔιαφάνιΆγριες Μέλισσες Εξελίξεις