Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει: Ο μοναδικός που γνωρίζει πού βρίσκονται Ασημίνα και Σέργιος είναι ο Μπάμπης

Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει: Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ο Τάκης μετά τον εκβιασμό στην Ασημίνα και τον καβγά με τον Νικηφόρο αποφασίζει να κάνει πράξη τις απειλές του. Εισβάλλει στο σπίτι των Σεβαστών και αποκαλύπτει στον Δούκα την αλήθεια για τον μικρό Σέργιο.

Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει: Ο μοναδικός που γνωρίζει πού βρίσκονται Ασημίνα και Σέργιος είναι ο Μπάμπης

Η Ασημίνα βλέπει μέσα σε μία στιγμή τη ζωή που έχτιζε έξι χρόνια να καταρρέει και είναι σε απελπιστική κατάσταση. Έτσι, παίρνει μία παράτολμη απόφαση. Αρπάζει κρυφά τον Σέργιο από το σπίτι και εξαφανίζονται, θέλει να πάει όσο πιο μακριά μπορεί, καθώς φοβάται πως θα της πάρουν τον μικρό.

Όταν οι Σεβαστοί διαπιστώνουν την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου, προκαλείται αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο μοναδικός που γνωρίζει πού βρίσκονται είναι ο Μπάμπης, ο οποίος τη βοηθάει να απομακρυνθεί από το Διαφάνι και της βρίσκει καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να ξαπροσπαθούν να τον πείσουν να μιλήσει.

Το ίδιο πρόκειται να κάνει και ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως… επικίνδυνες μεθόδους. Οι ώρες περνούν και οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται, ενώ στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος είναι εξοργισμένος με τη σύζυγό του και δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα μέσω του Μπάμπη να επιστρέφει στο σπίτι τους πριν να είναι αργά. Άγριες Μέλισσες τι θα γίνει

Ο νεαρός Σεβαστός, ακόμη, ενημερώνει την Αστυνομία για την εμπλοκή του Μπάμπη στην υπόθεση λέγοντάς τους πως καλύπτει την Ασημίνα με αποτέλεσμα να δοθεί διαταγή για τη σύλληψη του άντρα. Όπως και γίνεται, αφού ο Μπάμπης συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα. Ωστόσο, είναι διατεθειμένος να μην προδώσει την Ασημίνα και να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της. Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί.

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα έκπληκτη αντικρίζει μπροστά της την Ελένη, η οποία την έχει εντοπίσει. Εκείνη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο προκειμένου να του δώσει να καταλάβει την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της αδελφής της, χωρίς όμως να του αποκαλύψει το μέρος που κρύβεται με τον Σέργιο. Ωστόσο, ο Νικηφόρος δίνει ένα αυστηρό τελεσίγραφο. Αν η Ασημίνα αποφασίσει να τον εγκαταλείψει, θα της πάρει το παιδί.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες Επόμενα ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες ΣέργιοςΆγριες Μέλισσες τι θα γίνειτι θα γίνει