Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτουν οι αδελφές Σταμίρη για τη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Οι αδελφές Σταμίρη βρέθηκαν στο podcast του Λευτέρη Χαρίτου και μίλησαν για την αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Ακολουθούν αναλυτικά παρακάτω όλα όσα αποκάλυψαν.

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκαλύπτουν οι αδελφές Σταμίρη για τη σειρά

Μπορεί τον Λευτέρη Χαρίτο μέχρι στιγμής να τον γνωρίζαμε ως τον επιτυχημένο σκηνοθέτη των Άγριων Μελισσών, στην πραγματικότητα, όμως, φαίνεται πως διαθέτει και άλλα ταλέντα. Θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας πολύ καλός ρεπόρτερ αφού όπως αποδεικνύεται γνωρίζει πολύ καλά να κάνει συνεντεύξεις και να βγάζει ειδήσεις.

Περίτρανη απόδειξη τα podcast που ανεβάζει με θέμα τη σειρά φαινόμενο, τις Άγριες μέλισσες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό τις δυο τελευταίες σεζόν.

Φιλοξένησε τις τρεις αδελφές Σταμίρη από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή την Μαρία Κίτσου, την Έλλη Τρίγγου και την Δανάη Μιχαλάκη οι οποίες όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου: μπήκαν ξαφνικά στην ζωή μας πριν από ενάμιση χρόνο και από τότε δεν έπαψαν να συντροφεύουν τις νύχτες μας με τα πάθη τους.

Στην πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα τους, λοιπόν, οι ακροατές είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως για την στιγμή του κάστινγκ. Οι τρεις ηθοποιοί λοιπόν, μίλησαν για το πως βιώσαν αυτή την εμπειρία:

Η Μαρία Κίτσου ανέφερε: Εγώ πέρασα 4 φορές από κάστινγκ, φαντάζομαι ούτε για την Ελένη ήταν εύκολη η επιλογή, η Μιράντα Ροσταντή η casting director με είχε πάρει τηλέφωνο, εγώ ως γνωστόν δεν έχω καλή σχέση με τα τηλέφωνα και μου λέει θέλω να διαβάσεις το σενάριο που θα σου στείλω είναι για μια σειρά που θα είναι demi καθημερινή, μια έννοια που δεν είχα ξανακούσει στη ζωή μου. Πραγματικά διαβάζω δυο επεισόδια και μου άρεσε πάρα πολύ.

Ενώ η Έλλη Τρίγγου μας λέει: Εγώ ήρθα από… τέλος πάντων αλλού με είχε πάει ο δρόμος και απότομα άλλαξα, οπότε ήμουν σε ένα σοκ γενικά ήμουν λίγο μετέωρη και προέκυψε αυτό το τηλεφώνημα. Κάπως ήταν όλα πολύ όμορφα”.

Και η Δανάη Μιχαλάκη λέγωντας: Εγώ για διάφορους λόγους θα θυμάμαι πάντα αυτές τις μέρες γιατί ήταν αλλού το μυαλό μου, ετοιμαζόμουν να πάω διακοπές και ένα μέρος μου σκέφτηκε να μην έρθει καν. Αλλά είδα τελείως το μήνυμα της Μιράντας που ήταν casting director και ήρθα εντελώς με την ψυχολογία ότι δεν θα με πάρετε. Κάπως ξύπνησα στη δεύτερη φάση που ήρθα γιατί ήμουν από τους τυχερούς γιατί δεν έπρεπε να έρθω πολλές φορές”.

Πως αντιδρούν όμως στα σπόιλερ οι τρεις ηθοποιοί; Θέλουν να μαθαίνουν την συνέχεια; Οι Αδελφές Σταμίρη, Μαρία Κίτσου, η Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη είχαν έναν απολαυστικό διάλογο στο podcast που μας μετέφερε στα παρασκήνια της σειράς Άγριες Μέλισσες:

Έλλη Τρίγγου: Εγώ πάντα είχα περιέργεια και έλεγα τι γίνεται, τι γίνεται, ρώταγα την Μελίνα πού και πού, αλλά πολύ διακριτικά. Τελευταία έχω πιάσει τον εαυτό μου να μην θέλω να ξέρω.

Μαρία Κίτσου: Εγώ τσαντίζομαι όταν η μικρή από εδώ μου κάνει σπόιλερ. Έρχονται τα σενάρια, διαβάζει γρήγορα – γρήγορα και μου κάνει σπόιλερ και τσαντίζομαι. Μου χαλάει τη χαρά να τα διαβάσω.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια