Άγριες Μέλισσες: Θα είναι άραγε ξανά μαζί ο Νικηφόρος και η Ασημίνα;

Άγριες Μέλισσες: Τα τελευταία γεγονότα έχουν προβληματίσει αρκετά τους τηλεθεατές. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφάσισαν να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους, στις Άγριες Μέλισσες, με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα είναι ξανά μαζί, ή όχι. Πράγματι, το ζευγάρι αυτό έχει περάσει πάρα πολλά, με το γυαλί να σπάει αρκετές φορές.

Άγριες Μέλισσες: Θα είναι άραγε ξανά μαζί ο Νικηφόρος και η Ασημίνα;

Όσο κι αν η Ασημίνα προσπαθούσε να χτίσει το καστράκι της στην άμμο, το κύμα της το διέλυε. Μία σχέση γεμάτη εντάσεις, αλλά και πάθος φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, με το κοινό να δυσανασχετεί. Θα είναι ξανά μαζί ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, ή έχει έρθει η αρχή του τέλους για το ζευγάρι που έχει απασχολήσει το τηλεοπτικό κοινό;

Ο Νικηφόρος δε μπορέσει να δεχτεί την αποκάλυψη της συζύγου του. Ο τρόπος που συνδέθηκαν Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη, τον τρομοκράτησε. Πρώτα η Ελένη με τον Σέργιο, ύστερα ο φόνος, μετά εκείνος με την Δρόσω και την Ασημίνα, αργότερα η Δρόσω με τον Κωνσταντή… Όλα είναι ένα τεράστιο κουβάρι στο μυαλό του, με την οργή να τον κυριεύει.

Παρόλο που ο Νικηφόρος και η Ασημίνα θα έρθουν αρκετές φορές κοντά, δύσκολα θα είναι ξανά μαζί στις Άγριες Μέλισσες. Μετά την απόφαση της Ασημίνας να φτάσει το θέμα της επιμέλειας δικαστικά, θα ξεσπάσει ένας νέος και ατελείωτος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι. Ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με όλη του την οικογένεια, αλλά και με το Διαφάνι.

Θα χάσει τον εαυτό του και θα βρεθεί στην απόλυτη απόγνωση. Το θέμα είναι εάν η Ασημίνα θα βρεθεί εκεί για να τον φροντίσει. Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα παραμείνουν μαζί, με τον χωρισμό των αδελφών τους να τους ανοίγει διάπλατα την πόρτα για τον γάμο. Επομένως, εάν εκείνοι αποφασίσουν να παντρευτούν, τότε η Ασημίνα και ο Νικηφόρος δε θα μπορούν να ενωθούν ξανά.

Μέχρι και το τέλος του δεύτερου κύκλου, το ζευγάρι αυτό θα βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των εξελίξεων. Φαίνεται πως ο τρίτος κύκλος θα κρίνει εάν η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα είναι ξανά μαζί, ή όχι. Μέχρι τότε, θα περάσουν πολλά οι δυο τους, με την εμπιστοσύνη τους να κλονίζεται αρκετές φορές. Άραγε, θα μπορέσει η αγάπη να τα νικήσει όλα, ή θα χαθεί κι αυτή;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος