Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι στο παρελθόν με νέους χαρακτήρες στη σειρά

Άγριες Μέλισσες: Νέοι ηθοποιοί και χαρακτήρες εισβάλλουν την Τετάρτη το βράδυ στις Άγριες Μέλισσες για να φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά και να δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για το παρελθόν του Μάνου Βόσκαρη.

Άγριες Μέλισσες: Ταξίδι στο παρελθόν με νέους χαρακτήρες στη σειρά

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Μάνο Βόσκαρη έχει αρχίσει. Όσο η δίκη του για όσα βασανιστήρια υπέβαλε την Ελένη την περίοδο που εκείνη βρισκόταν στη φυλακή συνεχίζεται, και όσο το κουβάρι αυτό ξεδιπλώνεται τόσο πιο κοντά πλησιάζει στην τιμωρία του.

Ωστόσο όσα αποκαλύπτονται μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν είναι τα μόνα μυστικά του πιο σκοτεινού χαρακτήρα των Άγριων μελισσών, αφού πολλά ερωτηματικά υπάρχουν για την σχέση του με τον Δούκα.

Οι απαντήσεις, λοιπόν, σε αυτές τις απορίες κρύβονται σε αρκετές δεκαετίες πριν γι’ αυτό και την Τετάρτη το βράδυ, θα «ταξιδέψουμε» περίπου 45 χρόνια πριν, στο 1920, και θα παρακολουθήσουμε τη ζωή πολλών ηρώων, όπως τους γονείς του Μάνου Βόσκαρη, τους γονείς του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, αλλά και της γιαγιάς της Λενιώς, η οποία και εκείνη ονομαζόταν Ελένη Σταμίρη.

Θα προβληθεί, λοιπόν, ένα ολόκληρο επεισόδιο σχεδόν αφιερωμένο στο οποίο θα λάβει μέρος ένα ολοκαίνουριο καστ. Νέοι ηθοποιοί και νέοι χαρακτήρες έρχονται από το παρελθόν για να φέρουν τα άνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Στο έξυπνο εύρημα του flashback που για μια ακόμη φορά θα βοηθήσει στην εξέλιξη της σειρας θα δούμε μεταξύ άλλων και τον Κώστα Ανταλόπουλος, τον οποίο εκτός από το θέατρο όπου έχει διαγράψει μια σημαντική πορεία τον έχουμε δει και σε αρκετές επιτυχημένες σειρές. Πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν η περσινή του συμμετοχή στην «Γυναίκα χωρίς όνομα» και παλαιότερα στα «Μαύρα μεσάνυχτα», «Κόκκινο κύκλο» και της «10η εντολής».

Δεύτερο πρόσωπο, ο Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος εκτός ηθοποιός είναι και δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ενώ τον έχουμε δει στο «Ουζερί Τσιτσάνης» αλλά και σε τηλεοπτικούς ρόλους, όπως στα «Μυστικά της Εδέμ» αλλά και το «LAPD».

Τέλος, στο Διαφάνι θα «ταξιδέψει» και μια πολύ σημαντική κυρία του ελληνικού θεάτρου η Όλγα Δαμάνη, την οποία έχουμε απολαύσει και σε εξαιρετικές τηλεοπτικές όπως τα: «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «Πρόβα νυφικού», «Νησί» ενώ πιο πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση το 2014 στο «Κάτω Παρτάλι».

Πώς θα επηρεάσουν οι νέοι χαρακτήρες από το παρελθόν – και κατ’επέκταση ηθοποιοί – τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΝίκος ΙωαννίδηςΝίκος Ιωαννίδης (πελάτης ΝόραςΌλγα Δαμάνη