Άγριες Μέλισσες: Συνεργασίας Δούκα με Ακύλα – Μια φιλία γεμάτη συμφέρον

Άγριες Μέλισσες: Μία ιδιαίτερη φιλία θα αναπτύξουν ο Δούκας και ο Ακύλας, στις Άγριες Μέλισσες. Μία φιλία που θα προβληματίσει αρκετούς πρωταγωνιστές της σειράς. Πράγματι, οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα έρθουν πολύ κοντά. Μόνο που η σχέση τους θα βασίζεται καθαρά στο συμφέρον και σε τίποτα άλλο, πέρα από αυτό.

Άγριες Μέλισσες: Συνεργασίας Δούκα με Ακύλα – Μια φιλία γεμάτη συμφέρον

Και ο Δούκας, αλλά και ο Ακύλας έχουν να κερδίσουν πολλά ο ένας από τον άλλον. Τί είναι αυτό που θα τους ενώσει και πόσο θα συμβάλλει σε αυτό ο Μελέτης; Όλα θα αλλάξουν στην τρίτη σεζόν, με τους ήρωες να μπλέκονται σε νέες περιπέτειες.

Πράγματι, ο Δούκας και ο Ακύλας θα συνεργαστούν στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους θα αποδείξουν πως εάν ενώσουν τις δυνάμεις τους, μπορούν να καταφέρουν πολλά. Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι όπως φαίνεται. Το λιθαράκι για αυτή τη συνεργασία, θα βάλει ο Μελέτης. Έχοντας γίνει το νέο τσιράκι του Ακύλα, θα προσπαθήσει να ευνοήσει και το πρώτο του αφεντικό.

Ο Ακύλας θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο σαν τον Δούκα, για να τον βοηθήσει στις βρόμικες δουλειές του. Αντίστοιχα, ο Δούκας θέλει να ξανά κερδίσει όλα όσα έχασε (από περιουσίες, χωράφια), με αποτέλεσμα να δέχεται στο τέλος αυτή την συνεργασία. Ωστόσο, ο Δούκας Σεβαστός δε θα ακολουθήσει ποτέ του ιδεολογικά την δικτατορία.

Μάλιστα, θα ξεκαθαρίσει τον Μεγαρίτη πως δε θα συμμετέχει στα σχέδιά του, κατά των Σταμίρη. Για τον Δούκα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει οριστικά. Θα κοιτάξει να αποκτήσει όσα κατέστρεψε ο ίδιος, μαζί με την Μυρσίνη, ευνοούμενος από την εξουσία. Έτσι, ο Ακύλας και ο Δούκας θα μεγαλουργήσουν στις Άγριες Μέλισσες, με τον δεύτερο να κρατάει τις δικές του αποστάσεις.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Δούκας