Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Νικηφόρος και Ασημίνα για το παιδί – Ποιος κερδίζει

Άγριες Μέλισσες: Μία μεγάλη σχέση πλησιάζει στο οριστικό τέλος της. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα τρέχουν στα δικαστήρια, με τη δίκη να εξελίσσεται ραγδαία στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Μετά την επιστροφή τους στο Διαφάνι, ο Νικηφόρος ξεκαθαρίζει μπροστά σε όλους πως δε θέλει καμία σχέση με την σύζυγό του. Της ζητάει διαζύγιο και την διώχνει από το σπίτι.

Άγριες Μέλισσες: Στα δικαστήρια Νικηφόρος και Ασημίνα για το παιδί – Ποιος κερδίζει

Όλοι οι Σεβαστοί είναι στο πόδι, με την Ασημίνα να ζητάει παρηγοριά στο πατρικό της. Εκεί, η Ελένη και η Δρόσω την αγκαλιάζουν σφιχτά. Μάλιστα, η Δρόσω δε διστάζει να την πείσει να ενωθούν για να διεκδικήσουν το παιδί για πάντα από τα χέρια των Σεβαστών. Τί θα δούμε στη συνέχεια και μέχρι που θα φτάσει ο Νικηφόρος για να κρατήσει κοντά του τον μικρό Σέργιο;

Μία νέα δίκη θα δουν οι τηλεθεατές να διαδραματίζεται στις Άγριες Μέλισσες, στην οποία, αυτή τη φορά, θα πρωταγωνιστούν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα. Ο Νικηφόρος θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ασημίνας, με τον μικρό Σέργιο να βρίσκεται κλειδωμένος μέσα στον σπίτι. Η Ασημίνα, σε απόγνωση, βουλιάζει καθημερινά στην θλίψη της, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Οι Σεβαστοί είναι έξαλλοι με τον Νικηφόρο. Ακόμα και η Αγορίτσα εναντιώνεται στον Νικηφόρο. Πλέον, όλοι υποστηρίζουν ανοιχτά την Ασημίνα, με τον Νικηφόρο να δίνει τη μάχη μόνος του. Ακόμη και ο μικρός Σέργιος ζητάει διαρκώς την μητέρα του, γεγονός που εξοργίζει τον πρωταγωνιστή.

Έτσι, το θέμα αυτό φτάνει στα δικαστήρια. Νικηφόρος και Ασημίνα στέκονται αντιμέτωποι, σε μια δίκη δίχως τέλος, στις Άγριες Μέλισσες. Με αρκετά αποδεικτικά στοιχεία, ο Νικηφόρος κερδίζει το πρώτο μέρος της δίκης και κρατάει το παιδί μαζί του. Η ηρωίδα βρίσκεται σε πανικό. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όλα γύρω της σκοτεινιάζουν.

Ο άντρας που αγάπησε όσο κανένας άλλος, δεν είναι πια ο ίδιος. Η ρήξη ανάμεσά τους είναι οριστική. Ποια θα είναι η συνέχεια και με ποιον θα καταλήξει το παιδί; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος