Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τόλλιας και Ουρανία ζευγάρι – Μεγάλες ανατροπές

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κι ενώ ο Κοινοτάρχης του Διαφανίου ζούσε την απόλυτη ευτυχία με την γυναίκα του, Παγώνα εκείνη επέλεξε να τον εγκαταλείψει και όλα στη ζωή του ήρθαν ανάποδα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τόλλιας και Ουρανία ζευγάρι – Μεγάλες ανατροπές

Το χωριό έμαθε πως η Παγώνα έφυγε και όλοι στέκονται στο πλευρό του Τόλλια, προκειμένου να τον βοηθήσουν, ιδίως με το νεογέννητο μωρό που άφησε η σύζυγός του στο σπίτι.

Ο Χρήστος Πλαίνης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιβεβαιώνει το spoiler που προ ημερών είχε βγει πως θα γίνει ζευγάρι με την Ουρανία ενώ αποκαλύπτει πως έρχεται μια ακόμη μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Μετά την εγκατάλειψη, βλέπουμε μια πιο τρυφερή πλευρά του Τόλλια. Πώς θα εξελιχθεί;

«Δεν το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι πραγματικά ήταν και το μεγάλο στοίχημα και το ενδιαφέρον αυτού του ρόλου. Αυτή η αλλαγή που κάνει μετά την εγκατάλειψη που δέχεσαι από την Παγώνα. Η μοναξιά και όλο αυτό που του συνέβη τελικά έπιασε τόπο, τον δραστηριοποίησε. Πλέον, βλέπουμε ένα πιο ανθρώπινο και καλό κομμάτι του εαυτού του. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και τα σκοτεινά και τα καλά μας στοιχεία. Το έκανε πολύ πιο ευχάριστο και ενδιαφέρον όλο αυτό».

Πόσο κοντά θα έρθει με την Ουρανία;

«Θα είναι μαζί. Βέβαια, δεν θα γίνει γνωστό στο χωριό. Και οι δύο νιώθουν αμηχανία, νιώθουν πολύ περίεργα με αυτό που τους συμβαίνει. Δεν μπορούν ούτε να το πιστέψουν ούτε να το καταλάβουν. Δεν θα τους δούμε δηλαδή να κυκλοφορούν μαζί ως ζευγάρι στο χωριό. Θα είναι μαζί με ένα τρόπο πιο τρυφερό, πιο συναισθηματικό. Ένα τρόπο περισσότερο ανάγκης, συμπάθειας και αγάπης, όχι τόσο ερωτικό. Ζουν όμως πια μαζί»

Ο Κυριάκος θα υποψιαστεί τι συμβαίνει;

«Αυτές είναι σεναριακές λεπτομέρειες που ακόμα δεν μπορώ να σας αποκαλύψω»

Η ιστορία της βιομηχανοποίησης θα συνεχιστεί;

«Συνεχίζεται το θέμα της βιομηχανικής ζώνης. Υπάρχει μια προσπάθεια για να γίνει ένας συνεταιρισμός στο χωριό», λέει στο Τηλέραμα ο ηθοποιός.

Όσο για το ποια είναι η μεγάλη ανατροπή που θα αλλάξει τα έως τώρα δεδομένα;

Κι ενώ ο Κοινοτάρχης του Διαφανίου ζούσε την απόλυτη ευτυχία με την γυναίκα του, Παγώνα εκείνη επέλεξε να τον εγκαταλείψει και όλα στη ζωή του ήρθαν ανάποδα. Το χωριό έμαθε πως η Παγώνα έφυγε και όλοι στέκονται στο πλευρό του προκειμένου να τον βοηθήσουν, ιδίως με το νεογέννητο μωρό που άφησε η σύζυγός του στο σπίτι. Ο Χρήστος Πλαίνης μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, επιβεβαιώνει το spoiler που προ ημερών είχε βγει πως θα γίνει ζευγάρι με την Ουρανία ενώ αποκαλύπτει πως έρχεται μια ακόμη μεγάλη ανατροπή που θα φέρει τα πάνω κάτω. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ο έρωτας μπορεί να μας βγάλει ένα πιο σκληρό πρόσωπο. Θα δούμε αυτό το πρόσωπο του ήρωα;

«Ο Τόλλιας από την απογοήτευση και τη στενοχώρια γίνεται σκληρός απέναντι στην Παγώνα. Θα συνεχίσει να είναι θυμωμένος και εκνευρισμένος μαζί της και αυτό θα δημιουργήσει διάφορες εξελίξεις»

Η συμμαχία με τον Δούκα θα κλονιστεί;

«Ναι. Γενικά η είσοδος της Ουρανίας στη ζωή του Τόλλια τον κάνει να αναθεωρεί πολλά πράγματα για τη ζωή. Ένα από αυτά είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους υπόλοιπους συγχωριανούς στο θέμα της βιομηχανικής ζώνης, στο θέμα του Δούκα. Αλλάζει πάρα πολύ το πώς βλέπει τα πράγματα»

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Μετά » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΧρήστος Πλαίνης