Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το τέλος των Σεβαστών – Έτσι καταρρέει η “Αγία” οικογένεια

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ολα τα παραμύθια κάποια στιγμή έχουν ένα τέλος και κάπως έτσι συμβαίνει και στην περίπτωση της οικογένειας Σεβαστού, που έχει αρχίσει σιγά-σιγά να καταρρέει και να διαλύεται! Ενοχα μυστικά και σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως και η αντίστροφη μέτρηση για την ολική καταστροφή της «αγίας» οικογένειας του Διαφανίου έχει αρχίσει…

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το τέλος των Σεβαστών – Έτσι καταρρέει η “Αγία” οικογένεια

Ο Δούκας έχει ανοίξει πόλεμο και βλέποντας τον κλοιό γύρω του να στενεύει, έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα τόσο όσον αφορά την «εξουσία» που έχει όσο και στο τι συμβαίνει στην οικογένειά του! Ξεσπάει όμως το μένος του στον Μιλτιάδη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που ξεσήκωσε τους αγρότες για να δημιουργήσει τον Συνεταιρισμό που θα βάλει φρένο στο σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης!

Οι προσβολές και τα άσχημα λόγια απέναντι στον Μιλτιάδη, συνεχίζονται, ενώ «χτυπάει» φλέβα όταν κάνει αναφορά στις αποτυχίες της προσωπικής του ζωής! Τότε ο Μιλτιάδης θυμώνει και αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα ποια είναι στην πραγματικότητα η Μυρσίνη. «Νομίζεις πως έχεις την τέλεια οικογένεια, αλλά γελιέσαι, Δούκα! Η Μυρσίνη δεν είναι αυτή που νομίζεις», ισχυρίζεται ο Μιλτιάδης και ο Δούκας προσπαθεί να τον σταματήσει: «Μην πιάνεις στο στόμα σου τη Μυρσίνη! Πώς τολμάς;». «Πώς τολμάω; Τολμάω όπως τόλμησε κι αυτή να μου ριχτεί! Ναι Δούκα, καλά άκουσες! Τη νύχτα πριν φύγω στον πόλεμο, η γυναίκα σου ήρθε στο δωμάτιό μου και προσπάθησε να με φιλήσει! Αυτή είναι η γυναίκα σου, η τίμια κυρία Σεβαστού», λέει ο Μιλτιάδης και ο Δούκας εξοργίζεται λέγοντάς του πως είναι όλα ψέματα! Άγριες Μέλισσες Spoiler

Ωστόσο το μικρόβιο της αμφιβολίας μπαίνει μέσα του και αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τη Μυρσίνη. «Είναι ψέματα! Ακούς; Ψέματα! Μα πώς είναι δυνατόν να πίστεψες τα λόγια αυτού του αλήτη; Μια ζωή κάθαρμα ήταν ο αδελφός σου! Μα καλά, είπε τέτοια λόγια για τη γυναίκα σου και εσύ καθόσουν και τον άκουγες;», φωνάζει η Μυρσίνη και ο Δούκας δεν την πιστεύει και συνεχίζει να της μιλάει θυμωμένος: «Ο Μιλτιάδης δεν θα έλεγε ποτέ ένα τέτοιο ψέμα! Θα σε καταστρέψω Μυρσίνη».

Εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα συμβαίνουν και προσπαθεί να πείσει τον άντρα της πως είναι αθώα! Ολη αυτή η ιστορία τον βάζει σε σκέψεις και για το τι συνέβη και με τον Θωμά Κυπραίο, ο οποίος κάποια στιγμή θα του αποκαλύψει πως η Μυρσίνη τον απάτησε μαζί του!

Ο ισχυρός άντρας του χωριού σοκάρεται με την απιστία της γυναίκας του και μάλιστα με τον μεγάλο του εχθρό και ο θυμός του θα τον οδηγήσει σε σκοτεινά μονοπάτια, ενώ η Μυρσίνη για πρώτη φορά θα έρθει αντιμέτωπη με το πιο σκληρό πρόσωπο του Δούκα!

Για την αρχική σελίδα «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler