Αγριες Μέλισσες spoiler: Το φάντασμα του Γιάννου ζητά εκδίκηση

Αγριες Μέλισσες spoiler: Συγκινητικές και πολύ φορτισμένες στιγμές μας περιμένουν στην σειρά Άγριες Μέλισσες με τον Γιάννο να επιστρέφει και να επηρεάζει καθοριστικά την ψυχολογική κατάσταση του Μιλτιάδη.

Αγριες Μέλισσες spoiler: Το φάντασμα του Γιάννου ζητά εκδίκηση

Ο Μιλτιάδης βλέπει συνεχώς τον νεκρό γιο του στο ψυχιατρείο και συνομιλεί μαζί του, ταλαιπωρημένος και με γένια, μετά την ψυχολογική του κατάρρευση, αφότου παραλίγο να σκοτώσει τον Μελέτη, θα βρει ξανά -στον κόσμο του ταραγμένου μυαλού του, βέβαια- τον αδικοχαμένο γιο του.

Ωστόσο, ο Γιάννος δεν θα είναι ο πρόσχαρος και φιλικός γιος που γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν. Ο Γιάννος δεν θα είναι πια ο καλοκάγαθος άνδρας που γνωρίσαμε, καθώς θα επιμένει πεισματικά για δικαιοσύνη, κάτι που θα δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ψυχική υγεία του Μιλτιάδη.

Ο Γιάννος θα είναι πιο «κακός», ενώ το γεγονός πως εμφανίζεται συνέχεια στον Μιλτιάδη, που συνομιλεί μαζί του, δίνει ενδεχομένως και μια σύνδεση με την κληρονομικότητα ψυχικής αστάθειας που διακρίνει την οικογένεια Σεβαστού. Αγριες Μέλισσες spoiler

Επίσης στην σειρά μα περιμένει μια ιδιαίτερα έντονη συγκινησιακά, φορτισμένη σκηνή με εσωτερικούς μονολόγους του Μιλτιάδη με τον γιο του, την οποία θα παρακολουθήσουμε σε επόμενα επεισόδια.

Ακόμη κάτι μας άφησε με πολλά ερωτήματα είναι η τύχη του Μιλτιάδη στην σειρά, η πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι πανόμοια με του Γιάννου.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΓιάννοςΆγριες Μέλισσες Μιλτιάδης