Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μελέτη και Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη συνεχίζει και δίνει τον αγώνα της με σκοπό να μάθει όλη την αλήθεια πίσω από την δολοφονία του Γραμματικού. Η ίδια προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Μελέτης θα έρθει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπος με την Πηνελόπη, αφού πρώτα προσεγγίζει και αυτός της Ασπασία αλλά εκείνη δεν συνεργάζεται ούτε μαζί του.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μελέτη και Πηνελόπη;

Ο ίδιος όπως θα δούμε θα πιέσει την Πηνελόπη να σταματήσει τις έρευνες για το καλό της καθώς ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Πολύ κοντά στην αλήθεια θα φτάσει ο Μελέτης στα επόμενα επεισόδια και θα ανακαλύψει πως ο έρωτας που του πουλούσε η Πηνελόπη το τελευταίο διάστημα δεν ήταν τελικά και τόσο αληθινός.

Η Πηνελόπης όμως θα βρει έναν μεγάλο σύμμαχο στο δρόμο της, πιο συγκεκριμένα έναν δικηγόρο και αυτή την φορά είναι σίγουρη πως θα μάθει τα πάντα γύρω από την δολοφονία του Αλέξη. Η ίδια θα έρθει αρκετά κοντά μαζί του κάτι που θα το αντιληφθεί και ο ίδιος ο Μελέτης καθώς θα τους δει σε τρυφερά τε τα τετ. Ο Μελέτης από εκείνη την στιγμή, καταλαβαίνει πως η Πηνελόπη στις Άγριες Μέλισσες, του πουλούσε ψεύτικο έρωτα. Πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό ο ήρωας;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler