Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης για τις αδερφές Σταμίρη!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο σκηνοθέτης από τις Άγριες Μέλισσες, ο Λευτέρης Χαρίτος, μίλησε στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη και μάθαμε λεπτομέρειες για την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης για τις αδερφές Σταμίρη!

Αρχικά ο Λευτέρης Χαρίτος είπε: «Είδαμε πάρα πολλές κοπέλες για τους ρόλους. Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ. Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι…»!

Και συνέχισε ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες: «Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά. Την κυρία Δανδουλάκη την σκέφτηκα εγώ γιατί είναι… η Αννέτ.»!

Όσο για την τηλεοπτική Βιολέτα είπε: «Η Θεοφανία Παπαθωμά μου ήρθε στο μυαλό με την πρώτη. Η Θεοφανία έκανε κάτι συγκλονιστικό, ξεπέρασε τις προσδοκίες, έχτισε τον ρόλο και τον έφερε στα μέτρα της. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό». Άγριες Μέλισσες Spoiler

Και υπογράμμισε: «Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό. Στο πρώτο flashback με το μαστίγωμα του Θωμά Κυπραίου είχα σοκαριστεί. Είπα στη Μελίνα Τσαμπάνη: “Τι είναι αυτό; Θα μαστιγώσουμε τον Στάνκογλου”;».

Η Μαρία Κίτσου ήταν πρώτη επιλογή για την Λενιώ.

Το πιο δύσκολο κάστινγκ από όλα, ήταν για τον ρόλο της Δρόσως. Η Δανάη τραγούδησε στο κάστινγκ αυτή την περίφημη σκηνή στο καφενείο και πάθαμε όλοι

Δοκιμαστικά έγιναν σε όλους, με εξαίρεση την κυρία Δανδουλάκη φυσικά.

Το πρώτο flashback της Ελένης και του Λάμπρου ήταν η σκηνή που όταν την είδα έκλαιγα για πολύ καιρό, είπε ο σκηνοθέτης της σειράς!

Ο σκηνοθέτης όμως από τις Άγριες Μέλισσες ποιο spoiler έδωσε;

Δείτε στο παρακάτω απόσπασμα!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler