Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα πράγματα για την Μυρσίνη δεν πάνε καλά – Θρίλερ για τους Σεβαστούς

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας, όπως ήδη σας έχουμε πληροφορήσει, είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στον γάμο του με τη Μυρσίνη και να τη διώξει από το σπίτι. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, τα σχέδιά του ανατρέπονται με τον πιο τραγικό τρόπο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Τα πράγματα για την Μυρσίνη δεν πάνε καλά – Θρίλερ για τους Σεβαστούς

Στα επόμενα επεισόδια, η υγεία της Μυρσίνης πρόκειται να κλονιστεί και η οικογένεια των Σεβαστών θα περάσει εφιαλτικές στιγμές. Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Μυρσίνη έχει έντονους πόνους στο στήθος, αλλά και βήχα. Κανείς, όμως σύμφωνα με το σερφαρε δεν δίνει τη δέουσα σημασία. Ξαφνικά η κατάστασή της χειροτερεύει και ενώ μιλάει με τον Δούκα βήχει και δεν μπορεί να ανασάνει. Εκείνος, πανικόβλητος, καλεί σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Τα παιδιά τους και ο Μελέτης προσπαθούν να φανούν ψύχραιμοι και η Μυρσίνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί σύμφωνα με το serfare.com οι γιατροί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να την κρατήσουν στη ζωή. Αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Έχει προκληθεί μεγάλο πρόβλημα στον πνεύμονα.

Ο Δούκας, για πρώτη φορά, λυγίζει και μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Και μόνο στη σκέψη πως θα χάσει τη Μυρσίνη καταρρέει και ζητάει να απομονωθεί για να μην τον βλέπουν έτσι. Από την άλλη, ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής, η Πηνελόπη, ο Αλέξης, ο Μελέτης, η Ανέτ αλλά και η Αγορίτσα αγωνιούν στο πλευρό του.

Τις επόμενες ώρες, το μαρτύριό τους λαμβάνει τέλος. Οι γιατροί τούς ενημερώνουν ότι η Μυρσίνη ανταποκρίνεται στη θεραπεία και μέρα με την ημέρα π αναπνοή της θα αποκατασταθεί και εκείνη θα αναρρώσει. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση «πάγωσε» για λίγο το διαζύγιο του Δούκα με εκείνη. Μάλιστα, όταν καταφέρνει και συνέρχεται, η Μυρσίνη κάνει με τον Δούκα μία μεγάλη συζήτηση για το μέλλον τους, για όσα τους χωρίζουν, αλλά και για όσα τους ενώνουν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μυρσίνη