Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Δύο πολύ όμορφες προσθήκες έρχονται στο καστ της σειράς! Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη θα επηρεάσουν σημαντικά την υπόθεση στις Άγριες Μέλισσες, καθώς θα μπλεχτούν σε περιπέτειες και καταστάσεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού. Πράγματι, οι δύο νέοι πρωταγωνιστές έρχονται στο Διαφάνι, με την αλλαγή στη ζωή τους να είναι τεράστια.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη

Ο πατέρας τους αποφυλακίζεται και τους ζητάει να να μετακομίσουν όλοι μαζί στο Διαφάνι. Στόχος του είναι να βρεθεί στον τόπο που πέθανε ο αδελφός του, για να εκδικηθεί για το αίμα που χύθηκε στα χώματα αυτά. Αίμα της οικογενείας του, αίμα από το φονικό όπλο άλλων, στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη.

Σύμφωνα με το MYtv, η Στέλλα Ψαρουδάκη και ο Δημήτρης Τσικλής μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες, ως τα παιδιά του Ακύλα και της Ζωής Μεγαρίτη. Δύο παιδιά γεμάτα ζωή και ένοχα μυστικά από το παρελθόν. Δύο νέοι χαρακτήρες που θα γίνουν ένα με τους κατοίκους του Διαφανίου, διαμορφώνοντας σχέσεις, προκαλώντας εντάσεις…

Στο πλευρό τους θα είναι μονίμως η Ζωή, η οποία κουβαλάει τα δικά της μυστικά. Μία οικογένεια σκοτεινή και απλησίαστη, που στον έξω κόσμο φαίνεται ευτυχισμένη και καλή. Τα νέα επεισόδια στην αγαπημένη μας σειρά έρχονται γεμάτα ανατροπές, με το σασπένς να κορυφώνεται. Θα καταφέρουν τα παιδιά Μεγαρίτη να προσαρμοστούν στο Διαφάνι;

Θα ενστερνιστούν τις απόψεις του πατέρα τους ή θα πάνε κόντρα σε αυτές; Η συνέχεια προβλέπεται συγκλονιστική και οι νέοι χαρακτήρες είναι έτοιμοι να μας καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους.

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler