Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν

Άγριες Μέλισσες spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες και συγκεκριμένα όσον αφορά το μέλλον του Μπάμπη και της Κορίνας. Ο Ακύλας υποψιάζεται πως η κόρη του κάτι του κρύβει και για αυτό βάζει κάποιον να την παρακολουθεί.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν

Ο Μπάμπης και η Κορίνα δεν καταφέρνουν, τελικά, να κρατήσουν μυστική τη σχέση τους μιας και ο Ακύλας σύντομα το μαθαίνει. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο στις Άγριες Μέλισσες εξαιτίας αυτής της αποκάλυψης μιας και ο Μεγαρίτης είναι εξοργισμένος. Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Ακύλας καταστρώνει ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα, που θα τους αναστατώσει όλους. Η Ουρανία και ο Κυριάκος, στις Άγριες Μέλισσες, βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για το ταξίδι τους στην Αμερική μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη, καθώς φοβούνται ακόμη και για τη ζωή του.

Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να διαλύσει την παράνομη σχέση της κόρης του με έναν αντιστασιακό. Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως, να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα. Της ζητάει να φύγουν κρυφά από το χωριό προκειμένου να μη μπορέσει κανείς να τους κάνει κακό και να τους κρατήσει χώρια. Εκείνη αρχικά διστάζει, αλλά στη συνέχεια δέχεται και οι δύο νέοι, το σκάνε από το Διαφάνι.

Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει στις Άγριες Μέλισσες. Είναι αποφασισμένος να κινήσει γη και ουρανό για να τους βρει και όσοι τον ξέρουν φοβούνται πως θα κάνει τα πάντα για να τιμωρήσει τον Μπάμπη.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler