Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα κρυφά πάθη του Μελέτη βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση του με την Πηνελόπη

Άγριες Μέλισσες spoiler: Από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου στις Άγριες Μέλισσες διαπιστώσαμε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μελέτη. Εκεί που στον δεύτερο κύκλο έδειχνε ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο στα νέα επεισόδια θα γίνει και πάλι το «τέρας» που γνωρίσαμε, που δεν θα διστάσει να αφαιρέσει μία ζωή.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Τα κρυφά πάθη του Μελέτη βάζουν σε κίνδυνο τη σχέση του με την Πηνελόπη

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επέλεξε να γίνει το πρωτοπαλίκαρο του Ακύλα Μεγαρίτη και θα τον δούμε να «καρφώνει» τους συγχωριανούς του και να κάνει μεγάλο κακό.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση σε όλους είναι η σκηνή που τον έδειχνε να αυτομαστιγώνεται. Αυτό το κρυφό πάθος του Μελέτη είναι κάτι που όσο κι αν προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό θα βγει στην επιφάνεια. Ο Μελέτης μέχρι στιγμής δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένος με την κόρη του Ακύλα. Αλλά η καρδιά του είναι δοσμένη στην Πηνελόπη. Όταν εκείνη θα καταλάβει ότι υπάρχει μία νέα γυναίκα στη ζωή του θα τον διεκδικήσει από την αρχή. Αψηφώντας το ότι είναι ξαδέλφια θα του ανοίξει την καρδιά της και θα του ομολογήσει ότι αυτό που ένιωθε για εκείνον δεν έχουν σβήσει.

Πολύ σύντομα όμως θα βρεθεί μπροστά σε αποκαλύψεις που θα την σοκάρουν! Πηγαίνοντας στον προσωπικό του χώρο θα ανακαλύψει στοιχεία που φανερώνουν τη δράση του ενάντια στους συγχωριανούς του που μάχονται την Χούντα, αλλά και το κρυφό του πάθος. Και όχι μόνο αυτό… Θα καταλάβει ότι ο Μελέτης έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία του άντρα της.

Όλα αυτά θα την τρομάξουν και θα την κάνουν να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι ο άντρας που αγάπησε. Και τότε ο έρωτάς της για αυτόν θα μετατραπεί σε οργή και σε επιθυμία για εκδίκηση.

Εξάλλου, η άβουλη Πηνελόπη που υπάκουγε σε όσα της έλεγαν οι γύρω της δεν υπάρχει πια. Στη θέση της βλέπουμε μία δυναμική νέα γυναίκα που τολμά να έρθει σε σύγκρουση ακόμα και με τα μέλη της οικογένειάς της και θέλει να πάρει εκδίκηση για τον άδικο χαμό του άντρα της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μελέτης