Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέος πόλεμος για τα μάτια της Ασημίνας! Μετά τον Μπάμπη, στο στόχαστρο μπαίνει άλλος χαρακτήρας. Ο Πέτρος Ορφανίδης και ο Νικηφόρος δε θα αργήσουν να έρθουν αντιμέτωποι, στις Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί μία νέα και ιδιαίτερη σχέση θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον πρώτο και στην πρωταγωνίστρια.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πόλεμος για την καρδιά της Ασημίνας

Παρόλο που έρωτας ανάμεσα σε Νικηφόρο και Ασημίνα δεν έχει σβήσει, παρόλο που τα τελευταία Spoilers αναφέρουν πως οι δυο τους θα κάνουν μία νέα και όμορφη αρχή, τίποτα δε θα στρωθεί με ροδοπέταλα για το ζευγάρι. Η αγαπημένη μας ηρωίδα θα πιάσει δουλειά σε μια εφημερίδα ως γραμματέας, με τη ζωή της να αλλάζει ριζικά.

Νικηφόρος και Πέτρος Ορφανίδης θα καθορίσουν τις εξελίξεις, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δύο γοητευτικοί άντρες θα διχάσουν την καρδιά της Ασημίνας, η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, κάνοντας μία νέα αρχή. Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Ο Νικηφόρος δε θα αργήσει να δει στα μάτια της Ασημίνας την λάμψη. Η ηρωίδα μας θα γοητευτεί από τον νέο πρωταγωνιστή. Μπορεί η σχέση τους να μην εξελιχθεί αμέσως ερωτικά, σίγουρα, όμως, θα υπάρξει κάτι έντονο, το οποίο δε θα περάσει απαρατήρητο. Η Ασημίνα και ο Πέτρος Ορφανίδης θα συνεργαστούν, καθώς εκείνη θα εργαστεί στην εφημερίδα του.

Μία μεγάλη κι επικίνδυνη περιπέτεια θα ξεκινήσει για την πρωταγωνίστρια. Ο Νικηφόρος θα αντιληφθεί πως η αγαπημένη του δεν είναι το ίδιο απέναντί του. Παρόλο που εκείνος της πρότεινε να χωρίσουν, δε θα το δεχτεί τόσο εύκολα.

Μέσα του θα πληγωθεί πολύ. Στόχος του είναι να βοηθήσει την Ασημίνα να απομακρυνθεί από τον Πέτρο, κυρίως για το δικό της καλό. Τα μονοπάτια, στα οποία θα μπλέξει, θα είναι πολύ σκοτεινά. Μόνο που η Ασημίνα δε θα δεχτεί εύκολα αυτή την πίεση. Το ζευγάρι θα περάσει ξανά από σαράντα κύματα, με το κοινό να διχάζεται για ακόμη μια φορά…

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler