Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πέτρος και Νικηφόρος συναντιούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα δέχεται να συνεργαστεί με τον Πέτρο, ενισχύοντας το έργο του, μέσα από την εφημερίδα “Ηχώ της Θεσσαλίας”.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πέτρος και Νικηφόρος συναντιούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες

Μαζί ξεκινούν μία επικίνδυνη δράση, κατά της χούντας. Η Ελένη θα προσπαθήσει να πείσει την Ασημίνα να παραιτηθεί από τη νέα της δουλειά, εκείνη, όμως, χαίρεται να αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο, αποσπώντας – μάλιστα- και χρήσιμες πληροφορίες.

Ο Πέτρος και η Ασημίνα γίνονται μία πολύ δυνατή ομάδα. Μοιράζουν παράνομες εφημερίδες στη Λάρισα, με την αστυνομία να εντοπίζει σύντομα τα ίχνη τους. Ο εφιάλτης ξεκινά…

Τα βήματα της Ασημίνας την οδηγούν στην μπουάτ “Πανδώρα”. Μαζί με τον Πέτρο, ζητούν καταφύγιο από τον Νικηφόρο, προκειμένου να γλιτώσουν από την αστυνομία που έχει ξεχυθεί στους δρόμους.

Ο Νικηφόρος ανοίγει το μαγαζί και ο Πέτρος τον ευγνωμονεί, στις Άγριες Μέλισσες. Οι δυο τους θα έχουν μία περίεργη συζήτηση, με την Ασημίνα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Η νέα αυτή συνεργασία και “φιλία” της Ασημίνας με τον εργοδότη της, θα προβληματίσει αρκετά τον Νικηφόρο Σεβαστό, ο οποίος θα μπει σε σκέψεις. Στο μεταξύ, η Ασημίνα δείχνει ενθουσιασμένη με το έργο της, παρόλο που κυριαρχεί ο φόβος.

Οι πληροφορίες του Πέτρου είναι χρήσιμες για το Διαφάνι. Η Ασημίνα, από γραμματέας, γίνεται κανονική ρεπόρτερ, εισβάλλοντας για τα καλά στον χώρο της δημοσιογραφίας. Όλα αυτά, με την πολύτιμη καθοδήγηση του Πέτρου.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά τους και ποια στάση θα κρατήσει ο Νικηφόρος απέναντι στην Ασημίνα, σχετικά με τον μικρό Σέργιο;

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΝικηφόροςΆγριες Μέλισσες Πετρος