Άγριες Μέλισσες spoiler: Περικλής και Παγώνα στο τέλος της σειράς

Άγριες Μέλισσες spoiler: Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Θανάσης θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο πόνος όλων θα είναι αβάσταχτος. Λίγο πριν πει την σκληρή αλήθεια για τους πραγματικούς δολοφόνους των μελών της ΕΑΚ, ο Τόλιας θα πέσει νεκρός στο έδαφος. Ο Περικλής Τόλιας και η Παγώνα είναι δύο χαρακτήρες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ήδη από τον πρώτο κύκλο, τα προβλήματα δεν έχουν αφήσει την οικογένεια να πάρει μια ανάσα. Πρώτα η επιλόχειος κατάθλιψη, ύστερα η Σοφούλα και τώρα ο νεαρός Θανάσης.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Περικλής και Παγώνα στο τέλος της σειράς

Οι γιατροί θα ενημερώσουν την οικογένεια πως ο νεαρός δεν τα κατάφερε. Τότε θα έρθει το τέλος για την Παγώνα και τον Τόλια, στις Άγριες Μέλισσες. Οι άνθρωποι αυτοί δε θα χαμογελάσουν ξανά. Η απώλεια του παιδιού τους θα είναι βαριά κι ασήκωτη. Όλο το Διαφάνι θα γίνει μία γροθιά, για να τους προστατεύσει. Μπορεί στα επόμενα επεισόδια η δικαιοσύνη να έρθει και ο Ακύλας να τιμωρηθεί, όμως ο Τόλιας και η Παγώνα θα έχουν γίνει σκιές του εαυτού τους. Ακόμη κι αν έρθουν στιγμές χαράς στο καφενείο, οι δυο τους θα ζουν στο σκοτάδι της απώλειας.

Ο θάνατος αυτός θα συγκλονίσει τηλεθεατές και πρωταγωνιστές. Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν. Η οικογένεια Τόλια δε θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler