Άγριες Μέλισσες spoiler: Ομολογίες και δικαίωση στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό φτάνει στο φινάλε της και τα τελευταία επεισόδια είναι συναρπαστικά. Μπορούν αλήθεια οι ομολογίες εγκλημάτων να δώσουν δικαίωση σε αυτούς που έχουν μείνει πίσω; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, είναι συνταρακτικές και όσα λέει ο Κωνσταντής στον Λάμπρο για το φόνο του Γιάννου θα μας καθηλώσουν.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ομολογίες και δικαίωση στο Διαφάνι

Όπως φαίνεται κανείς δεν θα ξεφύγει. Ξεκινώντας από τον Μελέτη. Η Πηνελόπη έχει την ομολογία του Μεγαρίτη σχετικά με τη δολοφονία του Αλέξη και ξέρει πως ο μόνος τρόπος για να βρεθεί ο πατέρας της στο ειδώλιο είναι η κατάθεση της Ασπασίας για το ποιος έδωσε εντολή να χτυπήσει τους εισαγγελείς. Καθώς όμως εκείνη αρνείται, θα έρθει ο Μελέτης μέσα από τη φυλακή, αφού πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει και νιώθοντας ότι πρέπει να πληρώσει για όσα έχει κάνει, να δώσει τη λύτρωση και για τους δύο. Έτσι θα παραλεχθεί ότι συμμετείχε στη δολοφονία του Γραμματικού χωρίς να είναι αυτός εξ αρχής ο στόχος τους.

Άλλη όμως μία ομολογία έρχεται και αυτή τη φορά είναι από τον Κωνσταντή, ο οποίος λέει στον Λάμπρο τα πάντα σχετικά με τον θάνατο του αδερφού του. Οι τύψεις του για αυτό που είχε προκαλέσει πριν χρόνια στον Γιάννο, ήταν δυσβάσταχτες. Το φορτίο που σήκωνε τόσο καιρό δεν μπορεί πλέον να το κρατάει μέσα του. Έτσι ο Λάμπρος γνωρίζει πλέον την αλήθεια. Τι θα κάνει όμως; Πως μπορούν να δικαιωθούν τα αγαπημένα του πρόσωπα; Πρέπει να προχωρήσει σε αποφάσεις.

Και ενώ ο Κωνσταντής βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μη γνωρίζοντας πως μπορεί να φερθεί ο Λάμπρος από εδώ και πέρα, έχει να αντιμετωπίσει και την αποχώρηση της Δρόσως από το σπίτι, καθώς η σχέση τους φαίνεται ότι οδηγείται στο χωρισμό.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler