Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης σκιάζει την χαρά Ελένης και Λάμπρου

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το Διαφάνι για πρώτη φορά στην ιστορία του περνάει μια μέρα που δεν θα μοιάζει με καμία άλλη καθώς η ανακωχή απλώνεται απο άκρη σε άκρη, ενώ οι Σταμίραινες και οι Σεβαστοί ζουν ο καθένας στο σπιτικό του μια μεγάλη χαρά.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης σκιάζει την χαρά Ελένης και Λάμπρου

Τίποτα δεν δείχνει ικανό να σκιάσει αυτή τη μέρα, εκτός από τον Βόσκαρη, ο οποίος μετά από καιρό εμφανίζεται ξανά στο χωριό! Από τη μέρα που είχε δεχτεί την επίθεση από τον άντρα της Μαδούρου δεν είχε φανεί ξανά καθώς μαζί με τη Σοφούλα είχαν μετακομίσει σε ένα μυστικό μέρος για την ασφάλειά τους.

Το μέρος αυτό όμως το είχε εντοπίσει ο Αγγελος, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τη μικρή κοπέλα! Κι ενώ εκείνη ετοιμάζει τη φυγή της, ο Μάνος αντιλαμβάνεται τα σχέδιά της και τότε αρχίζει το αληθινό μαρτύριο για εκείνη καθώς η βία που ασκεί πάνω της την κάνουν να μετανιώσει που δεν άκουσε από την αρχή την αλήθεια που όλοι της έλεγαν.

Η εμφάνιση του Μάνου με τη Σοφούλα προκαλεί συζητήσεις και επισκιάζει τη χαρά του Λάμπρου και της Ελένης, καθώς η παρουσία του τους υπενθυμίζει τον μεγάλο δρόμο που έχουν ακόμα να διανύσουν για να τον τιμωρήσουν.

Παράλληλα, η επίσκεψη του Μάνου με τη Σοφούλα στο σπίτι του Τόλλια και της Παγώνας, θα τους ανησυχήσει περισσότερο καθώς βλέπουν μια αλλαγή στην κόρη τους. Ξέρουν πως δεν περνάει καλά και αυτό τους σκοτώνει περισσότερο και πρέπει άμεσα να βρουν μια λύση για να σώσουν την κόρη τους

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Λάμπρος