Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Θανασάκης οδηγείται στον θάνατο από τα χέρια της οργάνωσης του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σε άσχημη κατάσταση θα δούμε την Σοφούλα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Ένα φρικτό περιστατικό θα αλλάξει ριζικά τη ζωή της, με το Διαφάνι να είναι συγκλονισμένο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Θανασάκης οδηγείται στον θάνατο από τα χέρια της οργάνωσης του Ακύλα

Τη μία και μοναδική στιγμή που ο Θανασάκης θα αποφασίσει να κυκλοφορήσει ελεύθερος, μία σφαίρα θα τον αφήσει νεκρό στο έδαφος. Θα αφήσει την τελευταία του πνοή, με το χωριό να θρηνεί..

Ο Θανασάκης θα οδηγηθεί στον θάνατο, από τα χέρια της οργάνωσης του Ακύλα Μεγαρίτη. Aπό τη στιγμή που ο γιος του Τόλια αποκάλυψε πως δεν είχε σχέση με τις δολοφονίες, έγινε “κόκκινο πανί” για τον Ακύλα. Μπορεί να επέστρεψε στο Διαφάνι υπό την προστασία των αρχών, όμως οι Άβαντες δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Ο Τόλιας και η Παγώνα θα είναι τραγικές φιγούρες. Το ίδιο και η Σοφούλα, η οποία θα καταρρεύσει, στις Άγριες Μέλισσες. Θα θεωρήσει τον εαυτό της υπεύθυνο που δεν κατάφερε να προστατεύσει τον μικρό της αδελφό. Ο κόσμος της θα διαλυθεί και ο Άγγελος θα είναι ανήμπορος να τον παρηγορήσει.

Το φινάλε για την οικογένεια Τόλια προβλέπεται θλιβερό. Ένα μέλος χάθηκε με άδοξο τρόπο και τίποτα δεν είναι ξανά το ίδιο. Η Σοφούλα προσπαθεί να στηρίξει την οικογένειά της, παρόλο που αυτός ο θάνατος επηρέασε και την ίδια σημαντικά. Με δυσκολία θα σταθούν όλοι ξανά στα πόδια τους..

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια