Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο πραγματικός λόγος που ο Μπάμπης πήγε στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο ερχομός του Μπάμπη θα φέρει τα πάνω κάτω στην ήρεμη οικογενειακή ζωή της Ουρανίας και του Κυριάκου, καθώς απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο πραγματικός λόγο που ο Μπάμπης πήγε στο Διαφάνι

Είναι ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, έχοντας πάνω του όλη εκείνη την «αλητεία» της εποχής κι αυτό φαίνεται ακόμη και στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του ρόλου φυσικά.

Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του μπροστά στον κίνδυνο να μπλέξουν όλοι άσχημα;

Ο Μπάμπης είναι το πρόσωπο εκείνο που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών και πιο συγκεκριμένα στη ζωή της Ασημίνας.

Η Ασημίνα συναντά λοιπόν τον Μπάμπη, έναν νέο άντρα, ο οποίος δείχνει γοητευμένος από εκείνη και αποφασίζει να την πολιορκήσει.

Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές καθώς η Ασημίνα προκειμένου να καλύψει εκείνη την «τρύπα» που είχε ανοίξει στη ζωή της η απιστία του Νικηφόρου, θα παραδοθεί στον Μπάμπη άνευ όρων, θα περάσει μαζί του μια νύχτα πάθους κι έτσι θα έχει «προδώσει» κι εκείνη το γάμο της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑσημίναΆγριες Μέλισσες ΚυριάκοςΆγριες Μέλισσες ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες Ουρανία