Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης στις χασισοφυτείες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας καταρρακώνεται, καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη όμως έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Ο Δούκας αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της γυναίκας του και αλλάζει στρατηγική απέναντι στο γιο του.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης στις χασισοφυτείες

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν τον Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Δούκας συνεχίζει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στον Νικηφόρο και στο συνεταιρισμό που φαίνεται να λειτουργεί υπέρ του σχεδίου που έχει καταστρώσει.

Η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της

Η επιστροφή της Ανέτ χαροποιεί το χωριό, αλλά θα προκαλέσει και αναταράξεις καθώς η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι για τον Μελέτη, το οποίο θα την οδηγήσει σε μια μοιραία επιλογή.

Η Ουρανία μαθαίνει τα πάρε-δώσε του Μπάμπη με τον Μελέτη και προσπαθεί να τον αποτρέψει. Η Ανέτ θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο από το ένοχο παρελθόν της…

Ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μπάμπης