Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης και ο Νικηφόρος θα έχουν έναν κοινό στόχο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Γίνεται να συνεργαστούν ο Μπάμπης και ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες; Κι όμως, είναι εφικτό! Οι δύο πρωταγωνιστές μας συνήθισαν όλη τη δεύτερη σεζόν σε καυγάδες και εντάσεις. Ο λόγος ήταν, φυσικά, η Ασημίνα Σταμίρη, η οποία κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των δύο ηρώων.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μπάμπης και ο Νικηφόρος θα έχουν έναν κοινό στόχο

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικηφόρου, η σκληρή του στάση και η προσκόλλησή του στον Δούκα, σε συνδυασμό με τον γολγοθά που πέρασε η πρωταγωνίστρια με τον μικρό Σέργιο, την ώθησαν στην αγκαλιά του Μπάμπη. Βέβαια, ο έρωτάς της για τον Νικηφόρο δεν έσβησε ποτέ.

Οι δύο χαρακτήρες ήταν στα μαχαίρια. Η ανατροπή, όμως, έρχεται στα νέα επεισόδια. Τί είναι αυτό που θα φέρει κοντά τους δύο πρωταγωνιστές και ποιο θα είναι το κίνητρο της συνεργασίας τους;

Ο Μπάμπης και ο Νικηφόρος θα έχουν έναν κοινό στόχο, στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ πριν ήταν η Ασημίνα αυτή που τους χώριζε, τώρα η Ασημίνα τους ενώνει. Ο Πέτρος Ορφανίδης μπαίνει για τα καλά στη ζωή της πρωταγωνίστριας, εντυπωσιάζοντάς τη. Ενώ με τον Νικηφόρο έχουν συμφωνήσει να κάνουν μία νέα αρχή για χάρη του μικρού, αυτό δε θα πραγματοποιηθεί.

Οι σχέσεις τους θα είναι καλές, όμως δε θα είναι κι επίσημα μαζί. Αυτό είναι κάτι που θέλει να ανατρέψει ο Νικηφόρος, διότι είναι ερωτευμένος μαζί της και δε θέλει να την χάσει. Έτσι, σύμφωνα με το Okmag, ζητάει από τον Μπάμπη να συνεργαστούν. Της προτείνει να παραμείνει καλός φίλος της Ασημίνας, για να τον ενημερώνει τις επόμενες κινήσεις της.

Εκείνος, αν και θα δυσκολευτεί, θα δεχτεί. Οι δύο πρωταγωνιστές δε θέλουν να δουν την Ασημίνα στο πλευρό ενός άλλου άντρα. Η συνεργασία τους ξεκινά, με την επιθυμία του Νικηφόρου να την κλείσει ξανά στην αγκαλιά του την Ασημίνα. Βέβαια, η σχέση της με τον Πέτρο θα είναι πολύ έντονη, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι ερωτικό.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΜπάμπηςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος