Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μιλτιάδης χωρίζει την Βιολέτα – Ανατροπές

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος μαζί της. Τότε εκείνη μαζί με τον Λάμπρο αναγκάζονται να του αποκαλύψουν την αλήθεια!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μιλτιάδης χωρίζει την Βιολέτα – Ανατροπές

Εκείνος πια καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του και θέλει να σταματήσει τη κατάρα της οικογένειας του μ’ έναν παράδοξο τρόπο! Μέσα σε όλα όμως σύμφωνα με το σερφαρε θα χωρίσει τη Βιολέτα, την οποία θα διώξει από το σπίτι: «Φύγε Βιολέτα, μαζί μου δεν έχεις κανένα μέλλον! Μόνο σε κίνδυνο βάζω τη ζωή σου».

Εκείνη τον παρακαλάει να μην την αφήσει: «Μην τα λες αυτά, Μιλτιάδη μου, και με πληγώνεις! Εγώ κοντά σου θέλω να είμαι και να σε στηρίζω», αλλά εκείνος επιμένει και παράλληλα είναι αποφασισμένος να υλοποιήσει τα σχέδιά του.

Η Βιολέτα μαζεύει τα πράγματά της και επιστρέφει πάλι στην κάμαρά της στο καφενείο, συγκλονισμένη που για άλλη μια φορά χάνει έναν άντρα που αγαπάει πραγματικά.

Ο Μιλτιάδης πάει να βρει τον Μελέτη αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα αλλά η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΒιολέταΆγριες Μέλισσες Μιλτιάδης