Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Απρόβλεπτες οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς η πλοκή της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 κρύβει συνεχώς νέες εκπλήξεις. Αυτή τη φορά ο “κακός” Μελέτης θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αυτή τη φορά τα σχέδιά του δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε…

Ο Δούκας, αφού δίνει εντολή στον Μελέτη να σκοτώσει τον βοσκό που γνωρίζει την αλήθεια για τον φόνο του Γιάννου, στη συνέχεια βάζει στο στόχαστρο τον Κυπραίο. Σύμφωνα με όσα γράφει στο My tv η Σοφία Τσίρκα, ο Μελέτης στήνει καρτέρι θανάτου στον Κυπραίο. Βγάζει το όπλο, τον σημαδεύει και τον πυροβολεί.

Ωστόσο, αυτή τη φορά τα σχέδιά του δεν πάνε όπως τα υπολόγιζε.

Ενώ τραυματίζει πολύ σοβαρά τον άντρα, δεν τον σκοτώνει και ο Προύσαλης τον συλλαμβάνει. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του και ανακρίνεται προκειμένου να διαλευκανθεί γιατί έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει τον Κυπραίο. Παράλληλα, ο τελευταίος δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς το τραύμα του είναι πολύ σοβαρό.

Η Ελένη βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, ενώ όλο το χωριό είναι συγκλονισμένο από τις εξελίξεις. Ο Δούκας είναι ανήσυχος για τη σύλληψη του Μελέτη, αλλά ο νεαρός δεν αποκαλύπτει τίποτα παραπάνω από όσα ήδη γνωρίζει ο Προύσαλης και δεν προδίδει τον Δούκα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες Μελέτης