Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης παντρεύεται την κόρη του Ακύλα

Αλλάζει η ζωή του Μελέτη, έπειτα από τον θάνατο της Ανέτ στις «Άγριες Μέλισσες»

Άγριες μέλισσες spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει ήδη ξεκινήσει και μία μεγάλη μερίδα τηλεθεατών περιμένει με ανυπομονησία τις εξελίξεις στο Διαφάνι. Τα γυρίσματα προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς και η σειρά θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00.

Άγριες μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης παντρεύεται την κόρη του Ακύλα

Το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες της σειράς ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί γι’ ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο. Έπειτα από έντεκα χρόνια, ο Αιμίλιος Χειλάκης επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα σε ένα σκοτεινό ρόλο, του ακροδεξιού Ακύλα Μεγαρίτη που είναι επικεφαλής της φασιστικής οργάνωσης «Άβαντες». Η ιστορία του Ακύλα άρχισε να χτίζεται λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου και στην τρίτη σεζόν θα παίξει μεγάλο ρόλο συνολικά στις εξελίξεις της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Μελέτης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, έπειτα από τον θάνατο της Ανέτ. Η γνωριμία του με τον Ακύλα, πρόκειται να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Μελέτης γνωρίζει την Κορίνα, η οποία είναι κόρη του Μεγαρίτη και μεταξύ τους δημιουργείται μία ερωτική σχέση.

Σύντομα, όμως, ο Μελέτης θα πάρει μια καθοριστική απόφαση. Κάνει πρόταση γάμου στην Κορίνα και ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του Ακύλα. Έτσι, μένουν μαζί στο αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι. Πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει το πιόνι κανενός αλλά η επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι θα φέρει ξανά αναστάτωση στη ζωή του.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μπαίνει στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και θα ενσαρκώσει τη Ζωή Μεγαρίτη, η οποία είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα, θα βρει παρηγοριά σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Όμως, ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε.

Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν την βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ’ όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειάς της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μελέτης