Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης ερωτεύεται μια άλλη – Σόκ στην σειρά

Όλα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών έχει ξεκινήσει. Μετά τα γεγονότα στο φινάλε του 2ου κύκλου έχουμε ήδη δει τη Μυρσίνη και τον Δούκα αυτοεξόριστους στη Λάρισα.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης ερωτεύεται μια άλλη – Σόκ στην σειρά

Το αρχοντικό της οικογένειας στο Διαφάνι, το οποίο οι εξοργισμένοι χωριανοί είχαν φροντίσει να λεηλατήσουν, παραχωρείται στον Ακύλα Μεγαρίτη (Αιμίλιο Χειλάκη), ο οποίος έρχεται στο χωριό μαζί με τη γυναίκα του, Ζωή (Μαρκέλλα Γιαννάτου) και τα δυο τους παιδιά (Στέλλα Ψαρουδάκη, Δημήτρης Τσίκλης), με απώτερο σκοπό να εκδικηθεί το θάνατο του αδερφού του, Αχιλλέα. Ο Μελέτης, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τι έχει συμβεί και πώς ακριβώς σκοτώθηκε ο τελευταίος, στέκεται από την αρχή στο πλευρό του.

Έχοντας χάσει οριστικά πια την Πηνελόπη και μετά από την τραγική αυτοκτονία της Ανέτ, έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, αφήνοντας τη ψυχή του να πλημμυρίσει με μίσος. Έτσι, αναλαμβάνει να βοηθήσει τον Ακύλα και οι δυο τους αναπτύσσουν πολύ γρήγορα μια άτυπη συνεργασία. Ο Μελέτης μπαινοβγαίνει στο σπίτι του και δεν αργεί να προσέξει την κόρη του, την οποία και ερωτεύεται τρελά. Αρχικά, θα προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματά του, όμως σύντομα οι δυο τους θα παραδοθούν στο πάθος, κρατώντας φυσικά μυστική τη σχέση τους. Εκείνος, όμως, θα κλονιστεί όταν η μεγάλη του αγάπη, η Πηνελόπη, θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να δει ξανά τον τόπο της και τους δικούς της. Έχοντας ζεστή ακόμη μέσα της την ανάμνηση του Αλέξη κι έχοντας περάσει το τελευταίο διάστημα στο Παρίσι, σπουδάζοντας Νομική, είναι πλέον μια πολύ διαφορετική γυναίκα, που δεν νιώθει παρά απέχθεια για τον άνθρωπο που άλλοτε λάτρευε. Κι αυτό για τον Μελέτη θα είναι το τελειωτικό χτύπημα…

Τα καινούργια σχέδια του Νικηφόρου με τον Κωνσταντή

Οι δύο μικροί Σεβαστοί πέρασαν στη 2η σεζόν από σαράντα κύματα. Ο 3ος κύκλος τούς βρίσκει χωρισμένους από τις αγαπημένες τους αλλά ενωμένους μεταξύ τους και αποφασισμένους να κάνουν μια νέα αρχή, μακριά από το Διαφάνι και όσα έχουν αφήσει οριστικά πίσω τους. Τα χωράφια και γενικώς οι παλιές δουλειές της οικογένειάς τους είναι ένα από τα πράγματα που έχουν αποποιηθεί και αναζητώντας το επόμενο επιχειρηματικό τους βήμα, καταλήγουν στο να ανοίξουν ένα νυκτερινό κέντρο. Ζώντας πια στην κοσμική Λάρισα της δεκαετίας του ’60, μια μπουάτ μοιάζει ως ιδανική ιδέα -και ίσως δώσει την αφορμή για να έρθουν ξανά κοντά ο Κωνσταντής με τη Δρόσω, οι οποίοι μπορεί να χώρισαν, συνεχίζουν όμως να αγαπιούνται.

Ο Λάμπρος και η εξορία

Αυτό που σίγουρα θα δούμε στην 3η σεζόν της σειράς είναι το Διαφάνι να μπαίνει στην πιο σκληρή περίοδο της ιστορίας του. Η χούντα των συνταγματαρχών θα είναι αμείλικτη με τους αντιφρονούντες του κάμπου και στο χωριό των «Μελισσών» υπάρχουν πολλοί από αυτούς, με πρώτο τον Λάμπρο. Ο δάσκαλος, που μόλις πρόσφατα βρήκε τη γαλήνη που αναζητούσε δίπλα στην αγαπημένη του Ελένη, θα τη χάσει ξανά όταν θα βρεθεί εξόριστος στη Λέρο. Μαζί του θα εξοριστούν επίσης ο Προκόπης, γνωστός κομμουνιστής αλλά και ο Μπάμπης, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί και για τεντιμποϊσμό. Στην εξορία θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά και να τροφοδοτούν μία νέα ιστορία, που θα εξελίσσεται παράλληλα με τη βασική.Το κάστινγκ για τους ρόλους δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, θεωρείται όμως σίγουρο πως ανάμεσά τους θα υπάρχει και κάποιος πολύ γνωστός ηθοποιός.

Η Ασημίνα και ο εκδότης, η Ελένη και… ο άλλος άνδρας

Ο Νικηφόρος έχει κάνει πίσω στη διεκδίκηση της επιμέλειας του μικρού Σέργιου και η Ασημίνα, στον 3ο κύκλο της σειράς, κάνει τη δική της κίνηση καλής θέλησης και μετακομίζει στη Λάρισα. Αναζητώντας δουλειά, η τύχη τη φέρνει στο γραφείο του Πέτρου Ορφανίδη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ιδεαλιστή εκδότη της εφημερίδας «Ηχώ της Θεσσαλίας».

Αυτός την προσλαμβάνει ως γραμματέα του και ξαφνικά, η Ασημίνα βρίσκεται σε θέση να μαθαίνει τα πάντα πρώτη. Πολύ γρήγορα, λοιπόν, ξεπερνά τις αναστολές της και αρχίζει να παίζει το ρόλο του πληροφοριοδότη σε όσους αντιστέκονται στη Χούντα. Η στενή σχέση που θα αναπτύξει με τον Ορφανίδη κλείνει το μάτι στους θεατές, ωστόσο η καρδιά της Ασημίνας παραμένει δοσμένη στον Νικηφόρο και αυτό λογικά δεν θα αλλάξει. Όπως δεν αναμένεται να αλλάξει ούτε η αφοσίωση της Ελένης στον Λάμπρο. Η επιστροφή του πρώην αρραβωνιαστικού της, Ζάχου Λυκογιάννη (Νίκος Κουρής) στο Διαφάνι, σίγουρα θα ταράξει τα νερά, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα αισθήματά της. Και κανείς δεν μπορεί να ξέρει το πώς θα αντιδράσει εκείνος όταν θα εισπράξει για άλλη μια φορά την απόρριψη…

Πηγή: 7 μέρες tv

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Μελέτης