Άγριες μέλισσες σπόιλερ: Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή

Άγριες μέλισσες σπόιλερ: Χαμός στο σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες μέλισσες σπόιλερ: Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή

Αν το τελευταίο διάστημα όπου σταθείς και όπου βρεθείς ακούς και κάποιον δικό σου να μιλάει για το Διαφάνι, τότε να ξέρεις πως βλέπει ανελλιπώς Άγριες Μέλισσες. Και πώς να τον αδικήσουμε εδώ που τα λέμε; Η σειρά εποχής της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη έχει επιστρέψει δυναμικά το νέο έτος και αν μας ρωτάς αυτό που ευχόμαστε είναι να έχει και τρίτη σεζόν.

Βλέπεις οι δύο πρώτες μας έχουν καθηλώσει στον καναπέ και όχι άδικα. Εάν είσαι και εσύ φαν τότε θα ξέρεις ακριβώς για τι μιλάμε. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί ανάμεσα στον Βόσκαρη και την Ελένη και στον Κωνσταντή και τη Δρόσω.

Το επεισόδιο της Πέμπτης έκλεισε με την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας και την υπερβολική ανησυχία του Μελέτη (είναι αδερφή του βλέπεις) και ανυπομονούμε για τη συνέχεια. Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται και αυτή την εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν και κάτι μας λέει πως θα είναι η πιο ωραία εβδομάδα του μήνα.

Τη Δευτέρα που είναι και η αρχή της εβδομάδας ιδού τι θα συμβεί. Η Πηνελόπη σοκάρεται μετά τις αποκαλύψεις του Γραμματικού και η σύγκρουση με την οικογένειά της είναι αναπόφευκτη. Η Σοφούλα αρχίζει να παγιδεύεται στη γοητεία του Βόσκαρη και η Δρόσω περνάει μια υπέροχη μέρα στο πλάι του γιου της. Όταν όμως η Ελένη πληροφορείται τον εκβιασμό του Τάκη προς την Ασημίνα, αποφασίζει να λογαριαστεί μαζί του μια και καλή.

Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλέξη, όταν αποκαλύπτεται ένα ένοχο μυστικό του. Η Ελένη και ο Βόσκαρης έχουν επιδοθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου. Ποιος από τους δυο θα καταφέρει να κλείσει τον άλλον στη φυλακή; Στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί αναβρασμός ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας, ενώ ο Προύσαλης δέχεται μια καταγγελία για τις παράνομες δραστηριότητες του Κωνσταντή. Θα καταφέρει ο Μελέτης κι ο Κωνσταντής να καλύψουν τα ίχνη τους; Άγριες μέλισσες σπόιλερ

Κι ενώ οι εξελίξεις στο χωριό τρέχουν γίνονται γνωστές οι παράνομες δουλειές του Κωνσταντή και του Μελέτη. Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει, ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του. Η Ελένη ζητάει από τον Τάκη να φύγει από το σπίτι τους αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να ξανακερδίσει τη Δρόσω και παίζει το τελευταίο του χαρτί.

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ασημίνας και του Νικηφόρου, μέσα στο σπίτι των Σεβαστών, φέρνει τα πάνω-κάτω στην οικογένεια, με τον Κωνσταντή να δίνει τη χαριστική βολή. Όταν ο Τάκης αποκαλύψει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως στους Σεβαστούς, ο Κωνσταντής θα βρει την αφορμή να τους μιλήσει για τον έρωτά του. «Είμαι ερωτευμένος με τη Δρόσω και θέλω να την παντρευτώ». Η πρόταση αυτή θα σοκάρει την Μυρσίνη, η οποία θα φωνάξει πως γίνεται οι αδελφές Σταμίρη να άσκησαν τόση μεγάλη επιρροή στην οικογένειά της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν δεν έχεις κανονίσει κάτι για την εβδομάδα που έρχεται και δεν δουλεύεις, καλό θα ήταν να εφοδιαστείς με ποπ κορν γιατί αυτά που θα συμβούν δεν τα φαντάζεσαι καν.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

ΆγριεςΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Επεισόδιαμέλισσες