Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος ζητάει μετάθεση, θα τον ακολουθήσει η Ελένη;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: H Μυρσίνη προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με τον Δούκα και να τον κάνει να τη συγχωρέσει για όσα έγιναν με τον Κυπραίο. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια, καθώς η γυναίκα ανακαλύπτει ένα θανάσιμο μυστικό του Δούκα.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος ζητάει μετάθεση, θα τον ακολουθήσει η Ελένη;

Αυτό δεν είναι άλλο από το ότι εκείνος και ο Σέργιος σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη προκειμένου να καταφέρουν να του πάρουν τα κτήματα και να τα εκμεταλλευτούν για τη βιομηχανική ζώνη. Η Μυρσίνη συγκλονίζεται, καθώς διαπιστώνει πως ο γιος της πέθανε εξαιτίας της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας του Δούκα. Αν εκείνος δεν του έδινε εντολή να σκοτώσει τον Γιώργη Σταμίρη και έπειτα να παντρευτεί την Ελένη, όλα τώρα θα ήταν διαφορετικά και ο γιος της ίσως να ήταν ακόμη ζωντανός.

O κόσμος της γκρεμίζεται και δεν ξέρει αν αυτή τη φορά μπορεί να συγχωρέσει τον άντρα της για το κακό που προκάλεσε σε εκείνη και την οικογένειά τους. Δεν μπορεί να πιστέψει πώς μπόρεσε να κάνει δολοφόνους και τον Σέργιο και τον Κωνσταντή. Την ίδια στιγμή και ενώ το σπίτι των Σεβαστών δοκιμάζεται, ο Μελέτης έρχεται και εκείνος αντιμέτωπος με μία σκληρή αλήθεια από το παρελθόν του. Όπως θα παρακολουθήσουμε, ο νεαρός δεν θα αργήσει να μάθει την αλήθεια για τον πατέρα του.

Το σοκ για εκείνον είναι μεγάλο, καθώς ακόμη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την αλήθεια για την Ανέτ και ξαφνικά ανακαλύπτει πως ο Θέμελης είναι ο πατέρας του. Είχε καταλάβει πως εκείνος και h μητέρα του έκρυβαν κάτι, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τη φρικτή αλήθεια. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων.

O Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει, αλλά ο Γραμματικός τού ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό, καθώς ο αδίστακτος άντρας έχει εδραιώσει τη θέση του στο αστυνομικό τμήμα. O δάσκαλος, όμως, δεν το βάζει κάτω και είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει γιατί η Ελένη τον κρατάει σε απόσταση αλλά και γιατί φοβάται. Ανήσυχος με τη συμπεριφορά της Ελένης, συναντάει κρυφά ένα πρόσωπο που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πραγματικά πέρασε η Ελένη από τον Βόσκαρη στη φυλακή. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Σοκαρισμένος, μαθαίνει όλες τις εφιαλτικές στιγμές που πέρασε στα χέρια του Βόσκαρη και πιστεύει πως ο μοναδικός τρόπος να γλιτώσει η Ελένη από το μένος του είναι να φύγει. Ο Λάμπρος τότε παίρνει μία μοιραία απόφαση. Να εγκαταλείψει μαζί με την Ελένη το Διαφάνι και να αρχίσουν μία νέα ζωή οι δυο τους, κάπου αλλού. Ξέρει πως μόνο έτσι θα είναι ευτυχισμένοι. Χωρίς να χάσει χρόνο, ανακοινώνει στην Ελένη πως θα ζητήσει μετάθεση σε άλλο σχολείο για να ζήσουν ήρεμοι και μακριά από τα προβλήματα.

Εκείνη σαστίζει όταν το ακούει, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να φύγει από τον τόπο όπου γεννήθηκε, μακριά ξανά από τις αδελφές της. Και ενώ η Ελένη είναι σε δίλημμα αν θα ακολουθήσει τον Λάμπρο, ο Βόσκαρης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να την οδηγήσει μακριά απo το Διαφάνι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΔασκαλοςΆγριες Μέλισσες ΕλένηΆγριες Μέλισσες Λάμπρος