Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος βρίσκει τον Μπάμπη σε άθλια κατάσταση

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μία τρομερή σκηνή έρχεται απόψε για να ανατριχιάσει. Ο Κυριάκος και η Ουρανία φτάνουν στην Λέρο, στο νησί όπου ο Μπάμπης βιώνει τη δική του εξορία, στις Άγριες Μέλισσες. Μόνο που οι δυο τους φτάνουν την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος βρίσκει τον Μπάμπη σε άθλια κατάσταση

Ο Μπάμπης βρίσκεται κλεισμένος στη φυλακή. Ένας στρατιώτης δήλωσε πως ο Μπάμπης του αντιμίλησε το βράδυ που πήγε να κάνει έλεγχο, με αποτέλεσμα να τον κλείσει μέσα. Ο Κυριάκος βλέπει τον γιο του σε άθλια κατάσταση.

Μέσα σε ένα κελί, αδυνατισμένο, καταρρακωμένο. Ο Μπάμπης χαίρεται που τους βλέπει, αλλά εξοργίζεται παράλληλα. Δεν ήθελε να τον βρουν έτσι. Μέσα του νιώθει απαίσια για τον πόνο που προκαλεί στον πατέρα του.

Η Ουρανία δίνει κουράγιο και στους δύο. Ο Κυριάκος αφιερώνει στον γιο του ένα τραγούδι για την εξορία και τον αποχωρισμό, ραγίζοντας τηλεθεατές και πρωταγωνιστές, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Ακύλας προτείνει να παρουσιάσουν κάποια σαν ερωμένη του Δούκα Σεβαστού, προκειμένου να γλιτώσει από τις κατηγορίες. Η Μυρσίνη δέχεται, παρόλο που ο Δούκας αντιδράει πολύ άσχημα.

Με δική της πρωτοβουλία, προσεγγίζει την Αντιγόνη, στην οποία και προτείνει να παίξει τον ρόλο της ερωμένης. Η Αντιγόνη, με το άστατο παρελθόν της στην κοσμική ζωή, θα πείσει εύκολα τους ενόρκους πως ήταν το τρίτο πρόσωπο.

Η Αντιγόνη δέχεται με χαρά, θέλοντας να εισχωρήσει για τα καλά στη ζωή του Δούκα. Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινάει ανάμεσα στους δυο. Πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια; Η νέα ηρωίδα της σειράς, φαίνεται να γνωρίζει πολλά για το παρελθόν των Σεβαστών… Η Μυρσίνη βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΚυριάκοςΆγριες Μέλισσες Μπάμπης