Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος απελπισμένος πέφτει στα πόδια του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Κι όμως, ο Κυριάκος και ο Ακύλας θα καταφέρουν να έρθουν κοντά, στις Άγριες Μέλισσες. Παρόλο που όλο το χωριό καταδιώκει τον Ακύλα Μεγαρίτη, ο Κυριάκος θα τον πλησιάσει, με ένα ισχυρό κίνητρο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος απελπισμένος πέφτει στα πόδια του Ακύλα

Φαίνεται πως και οι δύο πλευρές, έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτή την μικρή συνεργασία. Ο Κυριάκος θα αδιαφορήσει για τη γνώμη των συγχωριανών του και θα κάνει το βήμα, να προσεγγίσει την σκοτεινή αυτή παρουσία του Διαφανίου.

Η ρήξη ανάμεσα σε εκείνον και στην Ουρανία, δε θα αργήσει να έρθει. Ο Σαραντόπουλος έχει “εισβάλλει” ξανά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τα προβλήματα να ξεσπούν…

Ο Κυριάκος, απελπισμένος, θεωρεί πως μόνον ο Ακύλας είναι ικανός να τον βοηθήσει, στις Άγριες Μέλισσες. Τον πλησιάζει, λοιπόν, και του ζητάει έναν τρόπο για να έρθει κοντά στο παιδί του, στον Μπάμπη.

Ο Ακύλας αδιαφορεί τόσο για τον Μπάμπη, όσο και για τον Κυριάκο. Υπό άλλες συνθήκες, δε θα δεχόταν να βοηθήσει. Ο λόγος που το κάνει είναι για να δείξει το καλό του πρόσωπο στο χωριό.

Έτσι, οι δύο πλευρές βγαίνουν κερδισμένες. Ο Κυριάκος οδηγείται στη Λέρο, με την βοήθεια του Ακύλα. Η Ουρανία είναι στο πλευρό του και νιώθει ευτυχισμένη που θα καταφέρει να δει τον Μπάμπη της.

Το ταξίδι τους ξεκινάει, με την ελπίδα να αντικρίσουν το αγαπημένο τους παιδί. Ο Ακύλας κατάφερε να παραπλανήσει για ακόμη μια φορά, τους κατοίκους του Διαφανίου. Το καλό του πρόσωπο δείχνει να περνάει σε ορισμένους…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Κυριάκος