Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής καταστρέφει τις αδελφές Σταμίρη

Εκδικείται την οικογένεια της Ελένης με τον πιο σκληρό τρόπο...

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες παραμένει απρόβλεπτο από το πρώτο επεισόδιο έως σήμερα. Φαίνεται, όμως, πως αυτά που πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, ούτε καν μπορεί να τα φανταστεί κανείς.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής καταστρέφει τις αδελφές Σταμίρη

Στο Πρωινό της Πέμπτης, ο Άρης Καβατζίκης έκανε μια αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες για ένα απίστευτο γεγονός που πρόκειται να δούμε στη δημοφιλή σειρά. Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής:

“Ξέρουμε ότι η Δρόσω είναι έγκυος και ότι το παιδί είναι του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής, όμως, διαδίδει στο χωριό ότι έχει πάει κι αυτός με την Δρόσω για να υπερηφανευτεί. Κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο κακό και μαζεύονται όλοι στον ενωμοτάρχη κι εκεί ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι. Στο Διαφάνι είναι Απόκριες και ο Κωνσταντής, επειδή έγινε ρεζίλι, για να εκδικηθεί όλες τις αδελφές Σταμίρη, πάει και βάζει φωτιά στο σπίτι της Ελένης. Το θέμα είναι, θα καταρρεύσει όλο το πατρικό των αδελφών Σταμίρη; Πολύ τραγικές στιγμές…”.

Συγκλονιστική αυτή η εξέλιξη στις Άγριες Μέλισσες και αναμένεται να πυροδοτήσει μια σειρά από γεγονότα που κανείς από τους ήρωες δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει πια…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler