Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται και σκορπίζει τον τρόμο

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο πρωταγωνιστής το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει δύσκολα και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται και σκορπίζει τον τρόμο

Ο Νικηφόρος και η Πηνελόπη έχουν προσπαθήσει να τον συνετίσουν, να τον βοηθήσουν, όμως είναι μάταιο. Ο Κωνσταντής δηλώνει διαρκώς πως για να φροντίσεις τον εαυτό σου, πρέπει να τον αγαπάς…

Ο Μελέτης αρχίζει να τον αναζητά, παρόλο που οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί. Όλοι βρίσκονται σε μεγάλη σύγχυση. Η Πηνελόπη πανικοβάλλεται, θεωρώντας πως ο αδελφός της έχει μπλέξει κάπου άσχημα.

Στο μεταξύ, η Ελένη Σταμίρη λυγίζει και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Μαθαίνει πως ο Ακύλας Μεγαρίτης κρύβεται πίσω από την εξόριση του Λάμπρου στη Λέρο και χάνει το μυαλό της.

Θέλει να βγει στους δρόμους, να φωνάξει πως δεν είναι ο ευεργέτης που όλοι πιστεύουν. Ο Ακύλας συνεχίζει να δείχνει το καλό του πρόσωπο, χτίζοντας έναν μεγάλο “στρατό” στο Διαφάνι.

Η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να συγκρατήσουν την αδελφή τους. Εάν αποκαλυφθεί πως γνωρίζουν, θα κινδυνεύσει ο Λευτέρης, ο οποίος είναι με το μέρος τους. Η κατάσταση που επικρατεί είναι ανυπόφορη για την Ελένη.

Τα γεγονότα ξεπερνούν τους πρωταγωνιστές σε Διαφάνι και Λάρισα. Ο Κωνσταντής εξαφανίζεται στις Άγριες Μέλισσες, με την υγεία του να χειροτερεύει. Οι γιατροί προειδοποιούν, εκείνος, όμως, αδιαφορεί.

Όλα αυτά, μέχρι ο Μελέτης να τον βρει αναίσθητο στο δρόμο….

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες μέλισσες κωνσταντής