Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται – Η Ανέτ τον δίνει στην αστυνομία

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φαίνεται πως όλοι οι χαρακτήρες, στο τέλος λυγίζουν. Πρώτη θα είναι η Ανέτ, η οποία, μετά από μία απερισκεψία που θα κάνει ο Δούκας, στις Άγριες Μέλισσες, θα αναγκαστεί να τον καταδώσει στην αστυνομία. Ο πόνος της γίνεται κάθε μέρα όλο και μεγαλύτερος, ενώ οι ενοχές της την πνίγουν, όταν αντικρίζει την Δόμνα και τον Μελέτη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας συλλαμβάνεται – Η Ανέτ τον δίνει στην αστυνομία

Στο μεταξύ, ο Μελέτης αρχίζει να πιέζει εντατικά τον Δούκα, ενώ τα στοιχεία εναντίον του αυξάνονται όλο και περισσότερο. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoiler στις Άγριες Μέλισσες, ο ανιψιός του Δούκα είναι ικανός να φτάσει στα άκρα, ακόμα και με το να μπλεχτεί σε οργανώσεις που θα τον βάλουν σε κίνδυνο. Στόχος του; Να κλείσει για πάντα τον θείο του στη φυλακή.

Μόνο που, αυτό θα είναι δουλειά της Ανέτ. Τί θα οδηγήσει την πρωταγωνίστρια σε αυτή την μεγάλη αποκάλυψη και πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση;

Η σύλληψη του πρωταγωνιστή θα ταράξει το Διαφάνι, αλλά και τους Σεβαστούς, οι οποίοι βιώνουν ήδη μία μεγάλη κρίση. Ένα βράδυ, ο Δούκας -χωρίς να το γνωρίζει η Ανέτ- θα εισβάλλει στα αρχεία που κρατάει η αστυνομία, ψάχνοντας τα στοιχεία που τον ενοχοποιούν, στις Άγριες Μέλισσες. Ενώ όλο το χωριό θα είναι στον γάμο του Προύσαλη, ο Δούκας θα ετοιμαστεί για την μεγάλη του διάρρηξη.

Αμέσως, θα σβήσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, κινώντας ακόμη περισσότερες υποψίες. Το επόμενο πρωί, η αστυνομία ανακαλύπτει πως λείπουν πολλά έγγραφα, τα οποία σχετίζονταν στην υπόθεση του Θέμελη. Φαίνεται πως, όσο όλο το χωριό βρισκόταν σε γιορτινή διάθεση, ο Σεβαστός ξεπέρασε τα όρια του νόμου για το δικό του συμφέρον.

Όλοι αποφασίζουν να δράσουν άμεσα. Έτσι, η αστυνομία καλεί την Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες, για να ομολογήσει που ήταν ο Δούκας το προηγούμενο βράδυ. Η Ανέτ, ξεσπάει. Δε μπορεί να διανοηθεί που είναι ικανός να φτάσει ο αδελφός της. Είναι, πλέον σίγουρη πως εκείνος ευθύνεται για όλα.

Με βάση τα τελευταία Spoiler από το Πρωινό ANT1, η Ανέτ λυγίζει και ομολογεί στην αστυνομία πως υπεύθυνος για τον φόνο του Θέμελη είναι και θα είναι ο Δούκας! Μία αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω στους Σεβαστούς, καθώς η σύλληψή του δε θα αργήσει να ηχήσει σαν βόμβα στο σπιτικό τους…

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες Δούκας