Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ελένη Σταμίρη έχει φτάσει στον μήνα της. Οι εργασίες στο Διαφάνι για το αεροδρόμιο συνεχίζονται, με αποτέλεσμα η κόντρα ανάμεσα σε Σεβαστούς και Σταμίρη να φουντώνει.. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμεναν οι πρωταγωνιστές.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα

Μία συγκλονιστική στιγμή έρχεται, λίγο πριν το τέλος της σειράς. Η Ελένη ξεγεννάει στα χέρια του Δούκα, με τη σκηνή αυτή να είναι ανατριχιαστική. Ο Δούκας βοηθάει την φόνισσα του γιου του να φέρει στον κόσμο το παιδί της, αποδεικνύοντας πως έχει αφήσει πίσω του το παρελθόν…

Η Ελένη βρίσκεται στα χωράφια της, όταν ο Δούκας εμφανίζεται ξαφνικά και ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς, στις Άγριες Μέλισσες.

Σύντομα, φρικτοί πόνοι κάνουν την Ελένη να λυγίσει στα χέρια του Δούκα, με αποτέλεσμα εκείνος να την οδηγεί γρήγορα στην αποθήκη. Η Ελένη, αν και διστακτική, συνειδητοποιεί πως δεν έχει άλλη επιλογή: Πρέπει να γεννήσει, με την βοήθεια του εχθρού της.

Η στιγμή αυτή προβλέπεται συγκλονιστική. Η Ελένη φέρνει στον κόσμο το μωρό της, το οποίο κρατά πρώτος στην αγκαλιά του ο Δούκας. Το δίνει στην μητέρα του και η ψυχή του γεμίζει με φως και συγκίνηση…

Ο Ακύλας ακούει το κλάμα του μωρού κι εντοπίζει την κρυψώνα της Σταμίρη. Αμέσως, τρέχει θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή της Ελένης και του παιδιού της. Φυσικά, δεν περιμένει να αντικρίσει σε αυτό το σημείο τον Δούκα.

Δούκας και Ακύλας πιάνονται στα χέρια, με τον Σεβαστό να παλεύει να σώσει την Λενιώ και το μωρό της, στις Άγριες Μέλισσες. Ξάφνου, ο Ακύλας οπλίζει και τον αποτελειώνει. Ο Δούκας πέφτει νεκρός, όπως είχε πέσει και ο αδελφός του: προστατεύοντας τις Σταμίρενες..

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια