Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένα ντόμινο αποκαλύψεων περιμένει τους τηλεθεατές της σειράς “Άγριες Μέλισσες”, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει στην Ανέτ ένα ένοχο μυστικό για τον θάνατο της Βαλεντίνης.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ

«Όλα αρχίζουν όταν η Ανέτ έρχεται αντιμέτωπη με όσα συνέβησαν στο παρελθόν ανάμεσα στον αδελφό της και στη Βαλεντίνη, τη μητέρα των αδελφών Σταμίρη.

Ο Μιλτιάδης εκμυστηρεύεται στην αδελφή του τον απαγορευμένο έρωτα που έζησαν με τη Βαλεντίνη κι εκείνη μένει έκπληκτη. Ωστόσο, ο άντρας δεν μένει εκεί.

Έχει ακόμη ένα ένοχο μυστικό που αφορά τον θάνατο της γυναίκας, όταν ακόμη οι κόρες της ήταν πολύ μικρές.

Μόνο εκείνος γνωρίζει τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα στο ποτάμι και το λέει στην Ανέτ προκειμένου να μοιραστεί αυτό το βάρος και να ηρεμήσει η ψυχή του», αναφέρεται αρχικά για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες.

Παράλληλα, όμως, και η Ανέτ, όπως θα αποδειχθεί, έχει τα δικά της μυστικά από το παρελθόν.

Η ίδια, μαζί με την Αγορίτσα, συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη, η οποία δικαιώνει τον Μιλτιάδη.

Η Ανέτ, σίγουρη πια για την απάτη του Δούκα με τη διαθήκη, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο.

Έτσι, συναντάει τον αδελφό της και τον κατηγορεί για πλαστογραφία της διαθήκης του πατέρα τους.

Ο Δούκας, όμως, όχι μόνο δεν παραδέχεται στην Ανέτ πως άλλαξε τη διαθήκη, αλλά την εκβιάζει και με ένα ένοχο μυστικό της, που εκείνη έχει καταφέρει να κρύψει όλα αυτά τα χρόνια», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του περιοδικού για τις Άγριες Μέλισσες.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑγορίτσαΆγριες Μέλισσες ΑνέτΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Μιλτιάδης