Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο δεσμοφύλακας Γκούμας νέος διευθυντής φυλακών

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Μεγάλες θα είναι ανατροπές περιμένουν τον Μάνο Βόσκαρη στην σειρά του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες. Μπορεί ως τώρα να έχει τον απόλυτο έλεγχο των φυλακών και να υποβάλει σε βασανιστήρια τη Λενιώ όμως αργά ή γρήγορα θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο δεσμοφύλακας Γκούμας νέος διευθυντής φυλακών

Μετά την απελευθέρωσή της η Λενιώ οπου τρέχοντας σταματήσε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο για να μπορέσει να ξεφύγει από τους διώκτες της στο οποίο θα επιβαίνει μια ανυποψίαστη κοπέλα. Μια τρελή κούρσα ταχύτητας θα ξεκινήσει που θα έχει ως αποτέλεσμα ένα τραγικό δυστύχημα. Η Λενιώ νιώθοντας υπεύθυνη την τελευταία στιγμή θα σώσει την αθώα κοπέλα θυσιάζοντας η ίδια την ζωή και την ελευθερία της. Θα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και θα οδηγηθεί ως κρατούμενη ξανά στο νοσοκομείο. Η επιστροφή στη φυλακή μόλις γίνει καλά θα είναι πλέον κοντά αλλά μια ανατροπή θα αλλάξει πάλι τα πάντα.

Η κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο και σώζει η Λενιώ είναι κόρη Υπουργού και καθώς της χρωστάει τη ζωή της πείθει τον πατέρα της ότι η Λενιώ είναι αθώα και της δίνουν χάρη για να αποφυλακιστεί, με τη βοήθεια και τις μαρτυρίες των συγκρατουμένων της θα αποκαλύψει τα όσα πέρασε στις φυλακές και την κατάχρηση εξουσίας του διευθυντή, που έφτασε στο σημείο να τη βιάσει και να την αφήσει έγκυο. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίσουν την άμεση απομάκρυνσή του από τις φυλακές.

Κάπως έτσι και με υπουργική απόφαση η Μαρία Κίτσου θα βγει από τη φυλακή στη σειρά Άγριες Μέλισσες, μετά από 5 συνολικά χρόνια και θα επιστρέψει ελεύθερη στο Διαφάνι!

Ο Βόσκαρης θα απολυθεί και θα χάσει τη θέση του. Νέος διευθυντής των φυλακών θα γίνει ο μέχρι πρότινος δεσμοφύλακας, Λάζαρος Γκούμας, που υποδύεται ο Τάσος Σωτηράκης. Ο Γκούμας θα δείξει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο χωρίς τις εντολές και τη βαριά σκιά του σκληρού προισταμένου του. Με πληγωμένο εγωισμό και μια εμμονή που αγγίζει τα όρια της παράνοιας, ο Μάνος Βόσκαρης θα πάει στο Διαφάνι να κυνηγἠσει τη Λενιώ. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Αυτή η γυναίκα είναι πλέον ο σκοπός της ζωής του. Ενα άσβεστο μίσος που μπορεί να κρύβει και ένα αρρωστημένο ερωτικό πάθος που ούτε ο ίδιος δεν θέλει να παραδεχτεί. Αλλωστε ξέρει ότι παραλίγο εκείνη να γεννήσει παιδί του.

Η άφιξη του Βόσκαρη θα προκαλέσει τρόμο στη Λενιώ, που δεν θέλει να μάθει ο Λάμπρος για το βιασμό της στη φυλακή και την άτυχη εγκυμοσύνη της. Η σχέση του ζευγαριού θα δοκιμαστεί για ακόμη μία φορά και ο Βόσκαρης φαίνεται αποφασισμένος να μην την έχει κανένας αν δεν μπορεί να την έχει αυτός. Άγριες Μέλισσες Spoiler

Οι περιπέτειες της Λενιώς δείχνουν να μην έχουν σταματημό μέχρι την τελική κάθαρση που θα δοθεί με το μεγάλο φινάλε της σειράς που έγραψε ιστορία στα μέσα Ιουνίου 2021.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΒόσκαρηςΆγριες Μέλισσες ΓκούμαςΆγριες Μέλισσες Λενιώ