Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας αποφυλακίζεται – Στο στόχαστρό του Σταμάτης και Κυριάκος!

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο σκληρός άνδρας δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει πίσω τα κλεμμένα και έτσι θα καταστρώσει ένα σχέδιο με σκοπό να το πετύχει αυτό. Σταμάτης και Κυριάκος θα βιώσουν τρελά βασανιστήρια από τον ήρωα ο οποίος για να πετύχει αυτό που θέλει θα φτάσει στο σημείο να βιαιοπραγήσει κιόλας απέναντί τους.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας αποφυλακίζεται – Στο στόχαστρό του Σταμάτης και Κυριάκος!

Ο Ακύλας βγήκε από την φυλακή στις Άγριες Μέλισσες και ετοιμάζεται για την μεγάλη αντεπίθεση του. Δεν σκοπεύει να αφήσει στην κυριολεξία τίποτα όρθιο. Τα σχέδια που βάζει με το μυαλό του είναι καταστροφικά και επικίνδυνα. Είναι ικανός για όλα και το έχει αποδείξει. Ο ίδιος βάζει στόχο να πάρει πίσω τα λεφτά του στις Άγριες Μέλισσες και αυτό θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο τον Σταμάτη με τον Κυριάκο, οι οποίοι θα βιώσουν φρικτά βασανιστήρια από τον ήρωα.

Η κατάσταση θα ξεφύγει και οι δυο άνδρες θα αναγκαστούν να του δώσουν πίσω τα κλεμμένα. Ο Ακύλας για ακόμα μια φορά, στις Άγριες Μέλισσες, θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο, αυτή την φορά με τον Σταμάτη και τον Κυριάκο να μπαίνουν στο στόχαστρο του υπομένοντας από αυτόν φρικτά βασανιστήρια. Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Αντ1Άγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια