Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νεκρός ο Μελέτης;

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Όλα θα ξεκινήσουν από τον Πέτρο Ορφανίδη και τον Βαρουξή. Όσο κι αν ο Πέτρος ψάχνει τρόπους να τον φυγαδεύσει εκτός χώρας, εκείνος επιμένει να πάρει την εκδίκησή του. Αρνείται να φύγει και ετοιμάζει το καταστροφικό του σχέδιο. Μία έκρηξη θα σκορπίσει τον τρόμο σε Διαφάνι και Λάρισα. Δύο οικογένειες θα βρεθούν σε πανικό. Ο Μελέτης θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Στο πλάι του θα τρέξει η Κορίνα, αφήνοντας για λίγο τον Μπάμπη στην άκρη.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νεκρός ο Μελέτης;

Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πηγαίνει στους Άβαντες, μεταμφιεσμένος σε υδραυλικός. Τοποθετεί μία βόμβα, με στόχο να τους σκοτώσει όλους. Αυτό που αγνοεί, είναι πως πολύ σύντομα θα τον ανακαλύψουν. Η βόμβα σκάει. Ο Βαρουξής πέφτει νεκρός, μαζί με κάποια μέλη της οργάνωσης. Στο σημείο αυτό βρίσκεται και ο Μελέτης, ο οποίος μεταφέρεται σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο. Όλοι είναι σοκαρισμένοι.

Οι πληγές του Μελέτη είναι πολύ σοβαρές. Η Κορίνα, αν και περνούν κρίση στη σχέση τους, συνειδητοποιεί πόσο πολύ τον αγαπάει. Έτσι, τρέχει στο πλευρό του και προσεύχεται καθημερινά να γίνει ο σύζυγός της καλά. Μέσα της ελπίζει ακόμη πως όλα θα φτιάξουν. Ο Μελέτης χαροπαλεύει, αφήνοντας τις οικογένειες Σεβαστού και Μεγαρίτη σε αναμμένα κάρβουνα. Πολύ γρήγορα, όμως, θα αποδείξει πως είναι δυνατός, ανοίγοντας τα μάτια του ξανά.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες Spoiler