Άγριες Μέλισσες spoiler: Μπάμπης, Λάμπρος και Προκόπης φεύγουν μέσα στη νύχτα για το βουνό

Άγριες Μέλισσες spoiler: Με εντάσεις θα ξεκινήσουν τα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς. Ο Μπάμπης, ο Προκόπης και ο Λάμπρος θα βρεθούν στο βουνό, με την κατάσταση να γίνεται όλο και χειρότερη, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Μπάμπης, Λάμπρος και Προκόπης φεύγουν μέσα στη νύχτα για το βουνό

Ένας μεγάλος καυγάς θα επηρεάσει σημαντικά τους πρωταγωνιστές. Ο Λάμπρος βρίσκεται από το πουθενά αρχηγός μιας κομουνιστικής οργάνωσης, με αποτέλεσμα η Ελένη να ψάχνει τρόπους να τον σώσει.

Την ευθύνη αποφασίζει να πάρει ο Μπάμπης, ο οποίος κάνει το βήμα για να σώσει τους αγαπημένους του συγχωριανούς και φίλους. Αποφασίζει να τους οδηγήσει στο βουνό, σε ένα απόμερο σπιτάκι.Μόνο που ο Κυριάκος έχει αντίθετη άποψη…

Ο πρώτος μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο, είναι γεγονός. Ο Μπάμπης και ο Κυριάκος θα έρθουν σε έντονη ρήξη, όταν ο Κυριάκος μάθει όλα όσα σχεδιάζει ο γιος του.

Δε θέλει σε καμία περίπτωση να κινδυνεύσει το παιδί του και κάνει τα πάντα για να το προστατεύσει. Μόνο που ο Μπάμπης έχει πάρει την απόφασή του. Παρά τις αντιρρήσεις του Κυριάκου και της Ουρανίας, οδηγεί τους συντρόφους του στο βουνό.

Μπάμπης, Λάμπρος και Προκόπης φεύγουν μέσα στη νύχτα για το βουνό, χωρίς ελπίδα, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει ως που είναι ικανός να φτάσει ο Ακύλας Μεγαρίτης. Ο Ντούνιας, ο αδίστακτος βοηθός του, είναι έτοιμος να επιτεθεί.

Οι έρευνες ξεκινούν και στο επίκεντρο βρίσκεται η Ελένη Σταμίρη. Η πρώτη συνάντηση του Ακύλα με τις αδελφές Σταμίρη, είναι γεγονός! Μόλις γίνεται γνωστό πως είναι ο αδελφός του Αχιλλέα Μεγαρίτη, ο τρόμος ξεκινά.

 

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες SpoilerΆγριες Μέλισσες ΕξελίξειςΆγριες Μέλισσες Επεισόδια